Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Bude Mista hviezda?

  • Redakcia

Hrajú ju v Nemecku, Čechách, v Holandsku, Írsku a konečne aj doma, na Slovensku. Mista - vychádzajúca hviezda.

Hrajú ju v Nemecku, Čechách, v Holandsku, Rumunsku či Írsku a konečne aj doma, na Slovensku.
Mista - vychádzajúca hviezda.




Slovenská speváčka žijúca v Prahe, Mista, vydala singel „Cash Out“ , ktorý pre ňu produkovali Marius Moga z Morandi a britskí producenti Wawa, ktorí spolupracovali s Kylie Minogue, Lenny Kravitzom, či Beyonce. Videoklip k "Cash Out" Mista spravila v Bratislave s režisérom Martinom Hudákom.





Mista bola doma zaškatuľkovaná ako huslistka. Rozhodla sa zmeniť svoj život a presunula sa do Prahy. Tam sa jej podaril úspech s dvoma singlami "Rock It (United)" a "Never Hide". Až potom prišiel hit, ktorý sa začal hrať aj u nás "Cash Out".

Kava vyspovedala Mistu vo Fun Bulvári. Prezradila ako sa dostala k tímu Morandi a ako vyzerá práca s profíkom, ako je Marius Moga.


Fun Play

  
  
Mista momentálne v Holandsku dokončuje svoj prvý album. Spolu s ňou na ňom pracujú aj producent Marius Moga z Morandi, britskí producenti Wawa a Stano Šimor, ktorý stojí za Luneticom alebo návratom Heleny Vondráčkovej s hitmi Dlouhá noc, Vodopár, Hádej...

Veríme, že sa Miste podarí dobyť svet :-)



Vypočujte si aj single, ktorými sa presadila v Čechách.





Odporúčame