Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: Martin Harich - Posledná pieseň

  • Redakcia

Pozrite si exkluzívne premiéru nového klipu, ktorý vám spraví zimomriavky..

„Mal som dojem, že točíme film. Prvýkrát sme s kapelou neboli stredobodom pozornosti kamier my, ale herci. Ja a kapela sme hrali v podstate úlohu rozprávačov, doprovodnú rolu,“ povedal mladý spevák Martin Harich tesne po dokrútení nového videoklipu k skladbe "Posledná pieseň". Práve tú si môžete exkluzívne v premiére pozrieť iba u nás!

  EXKLUZÍVNA PREMIÉRA: Martin Harich - Posledná pieseň

Martin Harich - Posledná pieseň

Svoj pohľad na prácu s novým interpretom prezradil aj režisér Michal Kunes Kováč: „Keď som sa stretol s Martinom, povedal mi, že chce zmenu a niečo s príbehom. Tak sme sa do toho pustili. Príbeh je o mladých luďoch, o láske, o žiarlivosti, s veľmi smutným a dojímavým koncom, ktorý sa nám podarilo natočiť celkom dramaticky,“ opisuje režisér. Štáb sa presúval po viacerých lokáciách v Bratislave, nakrúcalo sa celý jeden deň, až napokon celé osadenstvo i kapela skončili v noci v priestoroch ateliéru väznice.
 

Najväčším plusom boli šikovní herci Tomáš Pokorný a Katka Andrejcová, s ktorými sa perfektne spolupracovalo. Pocity, ktoré som od nich potreboval zahrať, boli akoby skutočné,“ pochvaľuje si Michal Kunes Kováč herecké výkony na pľaci, kde sa striedala jedna silná emócia za druhou, medzi nimi i „plač na počkanie“. „Veľmi oceňujem prístup Martina a jeho kapely, ktorí sa s nami presúvali po Bratislave a nesťažovali sa na počasie, ktoré nám bohužiaľ v ten deň neprialo. S Martinom sa pracuje výborne, prišiel na pľac pripravený presne podľa pokynov,“ opisuje režisér atmosféru nakrúcania a napokon priznáva, že točiť vo väzení bolo nielen pre hercov ale i pre neho veľkým zážitkom. „V tomto klipe som si aj ja osobne splnil pár snov, či už ide o scenár, alebo filmový videoklip, ktorý sa mi, myslím, podarilo natočiť lepšie, ako som sám mal v pláne.“
Odporúčame