Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Meky Žbirka má knihu „Čo bolí, to prebolí“

  • Redakcia

Nedávno oslávil 60-tku a pri tej príležitosti vyšla kniha, v ktorej si zaspomínal na detstvo, rodičov, dvoch starších bratov, na svoje hudobné začiatky aj prvé

Meky Žbirka má knihu „Čo bolí, to prebolí“

Meky Žbirka konečne poodhalil svoje súkromie – nedávno oslávil 60-tku a pri tej príležitosti vyšla kniha Čo bolí, to prebolí, v ktorej si zaspomínal na detstvo, rodičov, dvoch starších bratov, na svoje hudobné začiatky aj prvé lásky. Na svoje idoly a vzory, aj na ľudí, ktorí ho sprevádzali na jeho profesionálnej i súkromnej ceste životom.

Je to kniha o človeku, ktorý miluje hudbu a dokázal, že sa dá presadiť a udržať v prednej línii svojho odboru aj bez škandálov, či kŕmenia bulváru historkami zo svojho života,“ tvrdí spisovateľka a novinárka Marie Formáčková, ktorej Meky porozprával o svojom živote a ona to prepísala do výslednej knihy Čo bolí, to prebolí.

V knihe sa dočítate o vzniku a rozchode s Modusom, o Marike Gombitovej, nechýbajú texty piesní a celá diskografia. Knihu dopĺňajú fotografie z jeho súkromného archívu a bonusy v podobe zaujímavých rozhovorov v médiách.

Vyrozprával som svoj príbeh tak, ako som si ho pamätal a ako ho zo mňa dolovala otázkami pani Formáčková,“ tvrdí Meky Žbirka. „Príliš som nekontroloval, čo a ako som povedal.“(Prečítajte si o prvých spomienkach Mekyho)

Názov knihy Čo bolí, to prebolí zvolili nielen podľa jeho hitu s Marthou, ale naozaj vystihuje Mekyho osud. Aj keď sú bolesti, o ktorých človek vie celoživotne, čas je milosrdný a dá sa naň spoľahnúť.

CENA: 9,21   



Odporúčame