Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tutanchamon - Jeho hrobka a poklady

  • Redakcia

Zapoj sa a vyhraj lístky pre celú rodinu na jedinečnú výstavu!

 
VYHRAJTE  VSTUPENKY PRE CELÚ RODINU NA VÝSTAVU
TUTANCHAMON - Jeho hrobka a poklady.


CENA:

pre 5 výhercov: rodinný vstup pozostávajúci zo 6-tich lístkov na výstavu TUTANCHAMON - Jeho hrobka a poklady v Incheba v Bratislave (lístky sú platné počas celého trvania výstavy) + knižka a DVD TUTANCHAMON- Jeho hrobka a poklady

VÝHERCOVIA:

Lenka Vacková
Daniela Minčiková
Veronika maličká
Katarína Sotoniaková
Lenka Krajčová


INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

  1. Súťaž prebieha v termíne od 25.8. do 7.9.2014.
  2. Do súťaže sa môžeš zapojiť tak, že si pozrieš súťažný spot, nájdeš v ňom lístky na výstavu  a zapíšeš si presný čas, kedy sa lístky v spote objavia.
  3. Svoju odpoveď vpisuj cez formulár na tejto stránke, a to najneskôr do nedele, 7.9.2014.
  4. Výhercov budeme spomedzi úspešných riešiteľov úlohy žrebovať  v pondelok, 8.9.2014.
  5. Výhercovia budú telefonicky kontaktovaní a zverejnení na webe.
  6. Na súťaž sa viažu Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu

 

Súťažné video:

Nájdi lístky vo videu

(Správna odpoveď: 0:15 – 0:17)


Výstava TUTANCHAMON - Jeho hrobka a poklady prichádza na Slovensko vôbec po prvýkrát...


Výstava očarila milióny návštevníkov na celom svete. Veľký úspech zožala aj v Prahe. Od 15. 8. 2014 v Incheba Expo Bratislava, ju budete môcť vidieť po prvýkrát  aj na Slovensku!
Pozývame Vás na výnimočnú  cestu do kolísky našej civilizácie – do doby egyptských faraónov! Vydajte sa s nami  v šľapajach slávneho egyptológa Howarda Cartera, ktorý v roku 1922 objavil  hrobku mladého faraóna Tutanchamona.
Výstava Tutanchamon – Jeho hrobka a poklady je zostavená presne tak, ako bola pred takmer 100 rokmi  hrobka  objavená a otvorená.  Všetky posvätné  predmety, sošky, šperky aj sarkofágy ležia presne na  rovnakých miestach, ako boli kedysi nájdené. Návštevníci budú mať možnosť vidieť viac ako 1000 nádherných predmetov vrátane svetoznámej zlatej posmrtnej masky Tutanchamona a jeho ohromného pozláteného sarkofágu. Vďaka tomu, že ide o dokonalé repliky, ktoré boli vyrobené pod prísnym dohľadom egyptológov z celého sveta, môžu byť všetky predmety z faraónovej hrobky zhromaždené na jednom mieste a  môžu tak vytvoriť  celkový obraz o dávnej vyspelej civilizácii, o jej umení a posvätných obradoch.
Všetci návštevníci obdržia slúchadlá, kde budú počuť detailný výklad o jednotlivých exponátoch v slovenskom jazyku (tzv. audioguide). Celý audioguide je nahovorený formou pútavého objaviteľského príbehu, čím je jeho obsah nielen poučný, ale aj zábavný tak ako pre dospelých, tak aj pre študentov alebo staršie deti. Audioguide bude v prípade potreby k dispozícii aj v nemeckom, anglickom alebo českom jazyku.
 

Viac informácií o výstave