Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vyšla kniha o Jozefovi Bednárikovi

  • Redakcia

Pozrite si novinky zo sveta kníh...

Vyšla kniha o Jozefovi Bednárikovi

Krátko po smrti Jozefa Bednárika vlani v auguste začala na jeho biografii pracovať skúsená autorka viacerých bestsellerov Andrea Coddington.

Na trh sa teraz dostáva kniha, ktorá mapuje súkromný aj profesionálny život Jozefa Bednárika. Kniha Jozef Bednárik odkrýva tajomstvá národom milovaného herca a režiséra, o ktorých doteraz vedel len zasvätený okruh jeho najbližších. Biografia okrem iného otvorene rozpráva aj o nezdravom životnom štýle uznávaného umelca, ktorý išiel často z extrému do extrému.

PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC






100 zábavných pokusov pre mladých

S touto knihou sa veru nudiť nebudete. Darujte ju svojmu školákovi, či študentovi a máte chvíľu pokoja.

Knižka Fyzika na dvore prináša 100 návodov k jednoduchým, ale zábavným fyzikálnym pokusom, ktoré si na dvore alebo v záhrade môže vyskúšať skutočne každý.




PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC

 




Po stopách najúspešnejších ľudí planéty

Svetoznáma autorka Rhonda Byrneová, ktorá sa preslávila megaúspešných titulom Tajomstvo – The Secret, sleduje v novej knihe cesty dvanástich ľudí, v súčasnosti najúspešnejších na planéte. Cez ich osudy, odkazy a myšlienky nás naučí, ako využiť svoje vnútorné sily na prekonanie prekážok a na splnenie aj tých najneuveriteľnejších snov. Ich príbehy sú inšpirujúce a ukážu, ako nájsť svoje vlastné poslanie a aké kroky podniknúť, aby sa váš vysnívaný život stal každodennou realitou.



PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC

 



Kniha nepokoja

Rita je mladá žena, ktorá vedie pomerne stereotypný život. Jedného dňa sa rozhodne razantne riešiť dlhoročný problém svojho otca s alkoholom.

Nasťahuje ho k sebe domov a lieči ho v domácom prostredí. To však nedopadne dobre a otcova náhla smrť odštartuje sériu rýchlych a prekvapivých zvratov v jej živote. Rita sa rozíde s dlhoročným partnerom a dá sa dokopy s priateľom z detstva. Keď v rodičovskom dome odhalí skryté tajomstvo, netuší, že práve ono jej ohrozí život.


PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC




Desivé manželovo tajomstvo

Predstavte si, že váš partner či manžel napíše list a na obálku pripíše – otvoriť iba v prípade mojej smrti.

Tiež si predstavte, že tento list ukrýva hrozivé temné tajomstvo, ktoré môže zničiť váš život od základov.

A teraz zavrite oči a predstavte si, že takýto list nájdete v tejto chvíli, keď váš partner žije... Otvoríte ho?





PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC




Pristál na Marse a teraz zomrie


Astronaut Mark Watney sa pred šiestimi dňami stal jedným z prvých ľudí, ktorí pristáli na Marse. Bola to úžasná udalosť. Jedinečný krok ľudstva v snahách o osídlenie vesmíru.

No nie vždy veci vyjdú tak, ako si predstavujeme a všeličo sa môže zrazu zvrtnúť. Dnes Mark nepochybuje, že bude prvý, kto na Marse aj zomrie!




PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC




Mrazivé krimi Milujem ťa viac

Lisa Gardnerová má na konte vyše desať bestsellerov a sama priznáva, že rada študuje policajné procedúry a znalosť špičkových forenzných techník.

Tieto poznatky vie majstrovsky využívať vo svojich mrazivých trileroch, ako bol vlaňajší Chyť ma a teraz v novinke Milujem ťa viac.






PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC




Je naozaj Nebezpečná


Autorka bestselleru Zlatokopka, Lucia Sasková prichádza s novinkou Nebezpečná, ktorá je rovnako čítavá, pútavá a určite vás nesklame.

Kladie si tú základnú otázku, na ktorú by hlavne muži radi poznali odpoveď: Po čom ženy túžia? A čo sú ochotné pre svoje túžby urobiť?





PREČÍTAJTE SI O KNIHE VIAC
Odporúčame