Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Fun rádio je „na čele“ slovenského mediálneho trhu

  • Redakcia

Novým prezidentom Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc sa stal generálny riaditeľ Fun rádia Patrik Ziman.

Novým prezidentom Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc (ANRTS) sa stal generálny riaditeľ Fun rádia Patrik Ziman. Aj to je dôkaz toho, že Fun rádio je veľmi dôležitým hráčom na mediálnom trhu na Slovensku.

"Je to pre mňa česť, že mi členovia Asociácie prejavili dôveru pri voľbe prezidenta v takom počte ako to urobili. Vnímam to ako veľký záväzok a verím, že budem prínosom pri množstve plánovaných aktivít v rádiovej aj televíznej sekcii.", konštatoval Patrik Ziman. 

Generálny riaditeľ Fun rádia tak vymenil v pozícii prezidenta ANRTS už bývalú generálnu riaditeľku Rádia Expres Evu Babitzovú. 

ANRTS vznikla v roku 1992 ako Asociácia nezávislých rozhlasových staníc /ANRS/ na podporu duálneho vysielania v SR a jej cieľom bolo hľadať spoločné riešenia problémov pri prevádzkovaní rozhlasového vysielania. Zakladajúcimi členmi bolo sedem rozhlasových staníc (Fun rádio, Rádio Twist, Rádio Ragtime, Rádio R.M.C. – CENZA, Klassic Radio, FM Radio D.C.A. a Rádio Tatry). Fun rádio bolo teda od začiatku súčasťou Asociácie a vždy zohrávalo dôležitú úlohu pri formovaní rozhlasového vysielania na Slovensku. Zvolením Patrika Zimana za prezidenta asociácie je teda len logickým vyústením dlhodobej práce Fun rádia na slovenskom rozhlasovom trhu.

ANRTS sa počas celej svojej existencie podieľala na vzniku a vývoji legislatívneho a regulačného rámca slovenského mediálneho prostredia. V súčasnosti združuje 18 rozhlasových vysielateľov a 3 televízne stanice, aktuálny zoznam členov je na www.anrts.sk.

 
Odporúčame