Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Jo Nesbo vydáva triler Syn

  • Redakcia

Podľa viacerých jedna z najlepších, najtemnejších a najúžasnejších Nesbových kníh!


Jedna z najlepších, najtemnejších a najúžasnejších Nesbových kníh.“ Kirkus Reviews.

Excelentné. Nesbo pozýva čitateľa na mrazivú jazdu s mnohými nečakanými zvratmi.“ 
Publishers Weekly

Nikto v našich zemepisných šírkach nedokáže rozohrať príbeh tak ako Jo Nesbo. A nikto sa ani len nepribližuje k jeho zručnosti v písaní krimi románov.“ Adresseavisen




Mimoriadne úspešný svetový autor krimi Jo Nesbo vydáva na Slovensku svoj nový triler s názvom SYN. Zaoberá sa v ňom pomstou a vzťahom otca so synom. Nesbo v nej sleduje aj vlastný osud a vzťah k otcovi, ktorý bojoval v Hitlerovej armáde na ruskom fronte. 

Hlavným hrdinom  trileru SYN je Sonny, navonok poslušný väzeň. Odsúdili ho v osemnátich rokoch za dve brutálne vraždy, ktoré nespáchal. V modernej väznici, z ktorej sa údajne nedá ujsť, slúži ostatným väzňom ako spovedník a dáva im rozhrešenie.

Hlavný inšpektor Šimon Kéfas je policajt zo starej školy. Sonnyho otec bol jeho kolega, kým nespáchal samovraždu. V liste na rozlúčku sa priznal k rozsiahlej korupcii. Sonny ho dovtedy vnímal ako dokonalého človeka, pre Šimona bol blízky priateľ. Ten list však obrátil ich svety naruby.

Všetko sa zmení, keď jedna z väzenských spovedí odkryje ďalšie otcovo tajomstvo. Sonny utečie z väzenia a honba za pravdou a spravodlivosťou sa začína. „Chcel som napísať príbeh o pomstychtivom Bohu, ktorý rozhoduje, kto zomrie a kto bude žiť,“ tvrdí Jo Nesbo o novinke SYN.

Po stopách Jo Nesba

S vydaním novinky SYN prichádza vydavateľstvo s veľkou súťažou Po stopách Jo Nesba. Na knihe je špeciálna páska s kódom, ktorý treba vložiť na stránke Severskekrimi.sk a hráte tak o 8-dňový poznávací zájazd do Nórska pre 2 osoby s BUBO Travel Agency. K tomu každý týždeň rozdá portál 10 severských detektívok – až do konca januára, čiže celkovo 111 severských krimi.

Viac si prečítajte na www.severskekrimi.sk, kde nájdete viac mrazivých príbehov z drsného severu. 

 
 
Odporúčame