Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zažite Peklo ešte intenzívnejšie!

  • Redakcia

Najnapínavejší román Dana Browna doplnený viac než dvoma stovkami úchvatných farebných fotografií, ilustrácií a máp!


„Najtemnejšie miesta v pekle sú vyhradené tým, čo v čase morálnej krízy zaujímajú neutrálny postoj.“

Najnapínavejší román Dana Browna, inšpirovaný slávnou epickou básňou Danteho Alighieriho, vyšiel doplnený viac než dvoma stovkami úchvatných farebných fotografií, ilustrácií a máp.



Čítali ste Inferno – Peklo od Dana Browna? Ak ešte nie, teraz je ideálna príležitosť prežiť Peklo ešte intenzívnejšie! 

Dan Brown je autorom šiestich svetových bestsellerov, ktoré vyšli v rekordnom počte vyše 200 miliónov výtlačkov vo viac než  päťdesiatich jazykoch. 

„Pred Infernom som napísal niekoľko románov o výtvarnom umení, nikdy však knihu o literatúre,“ vysvetľuje Dan Brown. „Pri Inferne bolo pre mňa vzrušujúce zahĺbiť sa do Danteho majstrovského literárneho diela a preskúmať nielen jeho víziu pekla, ale aj neobyčajné a pozoruhodné umenie, dejiny a krajiny, ktoré v jeho živote a tvorbe zohrali mimoriadne dôležitú úlohu.“ Vytvorenie ilustrovaného vydania hitu Inferno – Peklo prostredníctvom fotografií poskytlo príležitosť opäť precítiť veľa z toho, čo vychutnával pri písaní tohto románu. „Dúfam, že rovnaký pôžitok prinesie aj vám,“ odkazuje svojim čitateľom Dan Brown.

V príbehu pri putovaní hlavných hrdinov môžete sledovať ich cestu na mapkách, pozriete sa na strechy Florencie, aj na morovú masku. Nechýba Mapa pekla od Sandra Botticelliho, kde sú na detaile hriešnici zahrabaní dole hlavou a zo zeme im trčia nohy. Viete ako vyzerá vchod do Buontalentiho jaskyne v záhrade Boboli? Alebo iluminovaný manuskript Danteho Božskej komédie? Či posmrtná maska Danteho Alighieriho v Palazzo Vecchio? 
To všetko uvidíte pri čítaní nového ilustrovaného vydania bestselleru Dana Browna Inferno – Peklo.

 
Odporúčame