Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

11 fakt dobrých (a zlých) TIPOV na valentínske darčeky

  • Redakcia

Lámeš si hlavu nad tým, čo darovať svojej polovičke? Poradíme ti. Možno dobre, možno zle

Existujú dva typy ľudí. Tí, ktorí sviatok sv.Valentína milujú (nalejme si čistého vína, nie sú to len ženy?) a tí, ktorí ho ignorujú. V tento zaľúbený deň sa obchody premenia na jedno veľké srdce a z každého regálu na nás kričí nápis „I LOVE YOU“.

Či už patríš k prvej alebo k druhej skupine, 14.február je tým najideálnejším dňom na vyznanie lásky. Preto sa ti TIPY na dobré (ak Valentín nemusíš, tak aj zlé) darčeky v každom prípade zídu.

 
ZAĽÚBENÝ LIST – že starodávne? Ale no. Vypni fejsbúky, odlož mobil a stav na romantickú klasiku





KVETY
– tie nesmú chýbať, veď predsa neexistuje žena, ktorú by nepotešili





DOVOLENKA – pozor, teraz nemáme namysli vziať svoju polovičku k moru. Ak si workoholik, poteší ju, aj keď si vezmeš v práci deň voľna



VEČERA – tou nikdy nič nepokazíš. A ak práve nie si v balíku, skús niečo chutné uvariť doma. Nezabudni, že večerať môžeš aj priamo z nahého tela partnera/partnerky





WELLNESS- ak zoženieš súkromný, len pre dvoch, atmosféra bude určite dokonalá. Opäť existuje aj lacnejšia forma - domaca vírivka (už asi tušíš)





DARUJ SEBA
 - využiť môžeš aj vlastné telo

 

SPODNÁ BIELIZEŇ 
- darček, ktorým budú uspokojené obe strany


A ak chceš tento darček poňať inak...


..a čo tak jedlá spodná bielizeň



VYROB NIEČO - darček, ktorý vyrobíš vlastnoručne určite poteší. Nepreceň však svoje schopnosti. Nemuselo by to dobre dopadnúť



ZASPIEVAJ 
- zlož svojej polovičke pieseň, alebo zaspievaj váš spoločný song, krása! (aj ty si si samého seba predstavil pod oknom, spievajúc serenádu a bojujúc s falošnými tónmi mimo rytmu?)



No a to najlepšie na koniec. Takýmto darčekom to zaklincuješ:

TABLETKY NA CHUDNUTIE


VIAGRA

Odporúčame