Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Aj na toto sa dá naraziť v našich supermarketoch

  • Redakcia

Naša poslucháčka Sonny nám poslala fotky jej objavu z Bardejova...

V slovenských supermarketoch sa už podarilo nájsť všeličo. Včera večer nám naša poslucháčka Sonny z Bardejova poslala fotky, na ktorých je vidieť nie veľmi lákavé pečivo...


Zisťovali sme, odkiaľ tieto chuťovky pochádzajú a Sonny ich našla v bardejovskom Kauflande. Preto sme sa s nimi spojili a poprosili ich o vysvetlenie. Nepotrvalo dlho a dostali sme ho:
 
Dobrý deň,
 
jednoznačne došlo k pochybeniu nášho personálu, ktorý závadný tovar nestiahol z predaja. Z fotografií usudzujeme, že došlo k porušeniu obalu s ochrannou atmosférou, čo viedlo k rýchlej skaze tovaru. 
 
Na základe tohto upozornenia sme skontrolovali príslušný sortiment, ďalšie závady sme nezistili.
 
Zákazníčke ďakujeme sa tento podnet a úprimne sa jej ospravedlňujeme za pochybenie, ktoré nastalo napriek našim kontrolným opatreniam. 
 
Ak by bola zákazníčka ochotná poskytnúť Vám svoje kontaktné údaje, prosíme Vás o ich sprostredkovanie, radi by sme sa jej ospravedlnili aj osobne.
 
s pozdravom
 
PR a reklama
Kaufland Slovenská republika v.o.s.


Ak sa vám podarilo naraziť na niečo podobné, pokojne nám posielajte fotky, prípadne krátke videá cez Facebook alebo na [email protected] - aj touto cestou možno pomôžeme zlepšiť úroveň našich obchodov...

 


Odporúčame