Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nová romantická komédia Alexandry Potterovej

  • Redakcia

Ten pravý, ktorého nechcem je úžasne vtipná romantická kniha, pri ktorej perfektne zrelaxujete.

 
Alexandra Potterová si získala milióny čitateliek po celom svete a veľké úspechy dosahuje aj na Slovensku.

Ten pravý, ktorého nechcem je už siedma kniha v slovenčine a Alexandra opäť dokazuje, že vie písať mimoriadne romantické a vtipné príbehy, pri ktorých dokážete zabudnúť na každodenné starosti.  






Ten pravý, ktorého nechcem je magická romantická komédia o tom, že nájsť toho pravého nemusí vždy znamenať „žiť šťastne až do smrti“.

Predstavte si, že nájdete konečne toho pravého...a potom zistíte, že sa ho nemôžete zbaviť. Áno, spočiatku to vždy vyzerá úžasne, no nemusí to tak zostať. No čo ak do toho vstúpi legenda, ktorá vás spojí naveky...a je silnejšia ako vaša vôľa a túžba rozísť sa?
Obľúbená autorka Alexandra Potterová opäť napísala úžasne vtipnú romantickú knihu, pri ktorej perfektne zrelaxujete. 

Prenesme sa do romantických Benátok, kde je leto v plnom prúde a láska čaká na každom rohu a v každej kvapke vody. Lucy tam spoznáva Nata a hneď jej bolo jasné, že on je TEN PRAVÝ. Je to láska na prvý pohľad. Očarení prvou láskou sa pri západe slnka pobozkali pod Mostom vzdychov pri zapadajúcom slnku. A to – podľa legendy – im malo zaručiť večnú lásku. Obaja veria, že prekoná akúkoľvek vzdialenosť a nikdy ich nič nerozdelí...
Ich vzťah však nevydrží, a po desiatich rokoch o sebe nič nevedia. 
Lucy sa však doteraz nespamätala z ich rozchodu a aj po desiatich rokoch uvažuje, čo asi Nate robí, či je v manželstve šťastný a ako by to medzi nimi pokračovalo, keby sa vtedy nerozišli. 

Možno osud alebo zhoda náhod ich opäť dá dokopy. Lucy sa presťahuje do New Yorku, kde prichádza aj Nate, ktorý sa práve rozvádza s manželkou. Legenda ich opäť spojí a Lucy zisťuje, že nielen jej sa cnelo za ich spoločnou minulosťou.
Skúsia dať láske druhú šancu...lenže za desať rokov sa človek zmení. Už to nie je také úžasné ako kedysi v Benátkach a Lucy zisťuje, že to už nie je „jej“ Nate. 
 






Odporúčame