Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dokážete predpovedať úspešnosť vzťahu?

  • Redakcia

Čo keby ste vedeli podľa špeciálnej matematickej poučky predpovedať budúcnosť akéhokoľvek partnerského vzťahu?


Takže na úvod dôležitá otázka - poznáte vzorec pre vývoj ľúbostného vzťahu? 

A čo keby ste vedeli podľa špeciálnej matematickej poučky predpovedať budúcnosť akéhokoľvek partnerského vzťahu?

Veční zberači kopačiek by vám určite zo srdca ďakovali...







John Green sa aj na Slovensku preslávil dvoma hitmi, Na vine sú hviezdy a Papierové mestá. Teraz je tu s novým príbehom, ktorý prestížny Publishers Weekly označil za „doteraz najlepšiu Greenovu knihu“. 

Možno krkolomný názov, no originálny a výstižný -  
Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín.

Colin je normálny chalan, ktorý práve zmaturoval a dostal kopačky od svojej devätnástej Katheriny. Áno, devätnástej - má totiž slabosť pre dievčatá s týmto menom. A teraz má pocit, že jeho život sa rozbil na márne kúsky. 
Ešteže má Colin na blízku najlepšieho kamoša Hassana, ktorý neznáša vyplakávanie a sebaľútosť. Skôr ako Colin stihne povedať ´Katherine´, ocitne sa na šialenom road tripe. Vo vrecku má 10-tisíc doláčov, za pätami krvilačného diviaka a vedľa neho sedí Hassan. To bude jazda!

Colinovi však chýba Katherine a preto má jasný cieľ: dokázať platnosť Poučky o podstate predvídateľnosti Katherín. Dúfa, že pomocou nej získa možnosť predpovedať budúcnosť akéhokoľvek vzťahu a tak pomstí všetkých nešťastných zberačov kopačiek. 
No láska i Colin sú nevypočítateľní. Láska sa neriadi žiadnymi poučkami a do jeho života vstúpi dievča, ktoré sa volá... Ale neprezrádzajme... 
 
 

Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín je opäť zábavný a originálny príbeh, na aké sme si u Johna Greena už zvykli. Budete sa smiať a budú vám tiecť slzy po tvári. A možno spolu s Colinom pochopíte, že človek nemusí byť mladým géniom, aby zmenil svet!

Prečítajte si úryvok z knihy

 
Odporúčame