Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

O našom Juniorovi písala oficiálna stránka španielskej „La Ligy“

  • Redakcia

Junior je veľkým fanúšikom Villarealu...

Pred nedávnom hral španielsky futbalový klub Villareal v susednom Rakúskom zápas proti domácemu Rapidu. Okrem iných Slovákov sa ho zúčastnil aj náš Junior, ktorý je veľkým fanúšikom aktuálne vedúceho tímu najvyššej španielskej súťaže. A čo sa nestalo? Oficiálne stránka súťaže www.laliga.es o tom napísala článok. Samozrejme, nebolo to len o Juniorovi, ale najmä o Michalovciach, ktoré sú partnerským mestom Villarealu.



Ako sa v článku píše, Michalovce sú vzdialené od Villarealu 2535km a väzba medzi nimi je viac než športová. Obe mestá sa okrem iného dohodli aj na tom, že v Michalovciach bude pomenovaná ulica Villareal, a opačne, teda vo Villareali nájdete Michalovce.



Simon Melník, „coordinador y vicepresidente“ tohto klubu, v článku hovorí: „Väčšina našich členov je z Michaloviec. Niektorí študujú a žijú v Bratislave, 5 členov vrátane mňa žije vo veľkej Británii. Máme tiež aj známe mená ako Milan Zimnýkoval, moderátor Česko Slovensko Má Talent, alebo hráč poľského klubu Gornik Zabrze Erik Grendel, ktorý hrával aj za Slovan Bratislava."

Odporúčame