Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: Prvý slovenský post-apokalyptický film

  • Redakcia

Dva roky práce, žiadne financie, no výsledok parádny!


 
Sme radi, že máme tú možnosť vám predstaviť prvý slovenský post-apokalyptický film s názvom NIRRIA. Píše nám jeden z tvorcov, Samuel:

„Skúsim to vysvetliť po lopate tak, ako sa to stalo. Natočili sme krátky, slovenský sci-fi film (áno, máme viac odvahy, než pudu sebazáchovy) a uvedomili sme si, že Vás o ňom ešte nikto neinformoval, tak so toho zhostím ja.

Pracovali sme na ňom dva roky (nie sme profesionáli, všetci sme mali popri tom museli mať iné zamestnanie), podarilo sa nám presvedčiť niekoľko slovenských hercov a filmárov, aby sa do projektu zapojili. Zakúpili sme a upravili niekoľko vozidiel (za najnižšiu možnú cenu), aby zodpovedali post-apokalyptickému štýlu, vyrobili jeden "sci-fi tank", naučili sa strieľať (aby sme si príliš neublížili).



Film síce vznikal v improvizovaných podmienkach, ale o to viac sme hrdí na výsledok. Našim cieľom je natočiť kvalitný, celovečerný film z vlastného univerza.

A
keďže je rádio ideálna platforma na prezentáciu audiovizuálneho diela, v prílohe Vám zasielam odkaz na samotný film.“

Odporúčame