Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Chalan, ktorého by si chcel spoznať!

  • Redakcia

Jeho hlášky môžu byť tvojou školou života...

Píše nám Jojo. Včera čítal jeden príbeh o škole života, tak aj on niečo napísal k škole života...




Pre mňa je školou života každá hláška jedného chalana z okruhu mojich blízkych. Bez ohľadu na to, kde, s kým a o čom sa rozpráva, vždy ich zopár padne. A V KAŽDEJ JE PREKVAPIVO AJ KUS PRAVDY.

Moja obľúbená je najmä táto:

ZAČIATKOM ZIMY VŽDY BRIGÁDUJE V PNEUSERVISE A PREZÚVA AUTÁ. Raz do servisu prišiel elegantný pán v obleku a čiernom Audi s tým, či mu skontroluje koleso. Vraj včera v celkom inom meste dal obuť zimné pneu na disky, na ktorých doteraz jazdil s letnými. No a dnes má jedno koleso viditeľné podhustené.

Chalan koleso vyzul, stiahol pneumatiku z disku a zistil, že na ráfiku ostal nalepený kúsok z letnej pneumatiky, ktorý sa odtrhol pri jej vyzúvaní. (CELKOM BEŽNÝ JAV). No keďže mechanik nevyčistil ráfik disku, pred obutím zimnej pneu, guma celkom nedosadla k disku a tadiaľ z nej unikal vzduch.

Pána v obleku toto zistenie zaskočilo a začudovane sa opýtal:
"TO SA PRI KAŽDOM PREZÚVANÍ SA MUSÍ OČISTIŤ AJ RÁFIK???"

A chalan mu bez zaváhania s pokojom Angličana okamžite odpovedal:
"NO... MUSÍ, AKO MUSÍ... NAPRÍKLAD, VY KEĎ SA IDETE ZODVIHNÚŤ ZO ZÁCHODA, SI TIEŽ NEMUSÍTE ZAKAŽDÝM UTRIEŤ RIŤ. ALE TIEŽ TO UŽ NEBUDE ONO..."

...A HNEĎ TO BOLO JASNÉ KAŽDÉMU V OKRUHU 10 METROV.
Odporúčame