Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Poslucháč Dodo bol sám doma s tromi deťmi

  • Redakcia

Zažil skúšku otcovstva!

Píše nám otec Dodo: „Ahojte, jeden pribeh zo vcera, hadam sa pobavite“




Vcera vecer, som zazil skusku otcovstva.

Zena sla von s kamoskami, uspali sme deti (Luky 6r., Tomi 3r., Lucka 10 mesiacov) a sla..

Za cca prvu hodinu bola mala iba raz hore a zvladol som ju ulozit spat tak ok.. Potom sa ale zacali diat veci!

Asi o pol 10tej vstal Luky s tym, ze ho boli brusko, tak som nelenil a sup s nim na zachod, kde letela tyka. Cucham cucham, smrdi za grckou, tak sa pytam ci grcal aj v posteli, vravi mi, ze nie.. idem do izby a skoro som odpadol.

Tam spal Tomi, cely dogrcany, cela postel dogrcana.. no do rite.. tak ho beriem na ruky a nesiem ho do sprchoveho kuta, nech tam caka, kym Luky dogrca a dam ho spat vedla do pocitacovej, na taky gauc pre dvoch, co tam je. Samozrejme vsetci revu.

Ten rozruch nenechal chladnu ani malu, ktora sa pridava a reve tiez. Hovorim si, ze jej aspon darujem volnost, aby mala show, mozno nebude plakat, ale davova psychoza bola silnejsia.

Ulozim Lukyho a idem za placucim, medzi casom, holym Tomim do sprchy, kde ho poumyvam, Lucka mi visi placuc o nohu. Ok, poumyval som Tomiho, obliekol, nasiel nejake deky a vankuse pre nich kade tade a ukladam ich spat.
Vravim si, ze najhorsie mam za sebou, uz iba upratat tu galibu v izbe a ulozit Lucku.

Bilancia do tohto momentu: 2 tycky, 2 paplony, 1 vankus, stena, 1 pyzamo

Chystam sa odist, ked Luky vravi: „tato boli ma este brusko“ - 3 sekundy na to uz leti do novej postele dalsia tyka. Prepada ma jemne zufalstvo.

Opat ma caka zachod a opat ma caka sprcha, tentokrat s Lukym. Zacalo sa druhe kolo. Tomi vstava a reve, prakticky som jediny, kto este nereve.

Dosla velka Lucka (mamina), huraa.. pocuduje sa nad lazaretom a berie malu, aby ju sla uspat. Upracem druhu postel a dam do nej Lukyho, kybel pri nej, nech nemusi behat uz. Zatvaram dvere a tesim sa, ze uz je skoro koniec.

Idem vyvliect periny a celkovo upratat hlavny bordel v detskej. Hotovo! Sadam si na gauc. Osud mi nadelil cele 3 minuty, kym vysiel z izby placuci Tomi, ze ho zase boli brusko. Robim chybu, beriem ho k sebe do obyvacky, ze mu ho pomasirujem.

20 sekund a uz strieka fontanka cislo jedna. Obyvacka tiez kontaminovana. Vyleteli dalsie dve, jedna z toho mne do tvare a na pyzamo. Neovladol som sa a len som skonstatoval: Ja to je*em. Nesiem Tomiho na wecko, place za mamou, striedame sa, ja k malej, ona k Tomimu.

Tu drama sice neskoncila, ale skoncila zaujimava cast. Dalej uz boli iba dalsie tycky do kybla a okolo polnoci konecne klud.

Celkova bilancia: 6 tyciek, 2 paplony, 1 vankus, stena, 4 pyzama a gauc

Milujem svoje deticky.

Dodo

 
Odporúčame