Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Školské poznámky 2016 (+ originál FOTO)

  • Redakcia

Sleduj výsledok dnešnej témy s Juniorom a Marcelom...


Školské poznámky, to je nevyčerpateľná téma, ktorú treba oprášiť každý rok. Pretože platí heslo: „Nový rok, nové poznámky.“ Tu je výber toho najlepšieho z dneška:

Zuzana


Vlado
Učiteľka napísala žiakovi do žiackej knižky: „Smrdí, umývať!“ Otec žiaka odpísal: „Učiť! Nevoňať!“

Paťo
Na nemčine som dostal poznámku, keď som zistil, že po mojom zívaní si učiteľka zívla tiež, začal som naschvál zívať a do žiackej napísala: "Žiak neustále zíva a chce sa mu spať. Nakazil učiteľku a ta po neustálom zívaní nakazila celú triedu. Na hodine sa neučíme a len zívame."

Slávo


Robo
Dnes ráno mi dcéra hovorí, keď počula vašu dnešnú tému: Spolužiak dostal poznámku na hudobnej výchove: „Žiak si spieval na hodine!"

Janka
Brat ešte keď navštevoval základnú školu, tak dostal poznámku : "Váš syn vletel do triedy ako do ZOO a zreval ako divé zviera. Od vtedy sa stále smejeme, nerev ako divoch.

Laco
Učiteľka videla ako Janko zabŕdal do spolužiačky na prírodovede vypchatou sovou. Dala mu poznámku: „Váš syn obťažoval spolužiačku vtákom.“ Keď si uvedomila, čo napísala, pýtala od neho gumu. Janko gumu nemal, tak dopísala: „a ani gumu nemal!“


Druhá, čo si pamätám znela približne takto: "Vydlabal do steny pri svojej lavici dierku ceruzkou, ktorú zalepil lepiacou páskou, v domnení, že si ju nevšimnem a každú prestávku ju zväčšoval, až sa nedala prehliadnuť." Keď sa ho triedna pýtala, prečo to robí odpovedal jej, že chce utiecť zo Shawshenku.


Janka
Erik je už dospelý, ale poznámka stále nezabudnuteľná.


Marek
Ja som dostal poznámku: „Váš syn sa mi smial za chrbtom rovno do očí!“

Mika
Ja som mal spolužiaka, číslo ako hrom, a raz škrtal zapaľovačom druhému spolužiakovi okolo hlavy. Až mu zbĺkli vlasy. Naša triedna učiteľka napísala do žiackej knižky: “Gura podpálil Chabadovi hlavu.“

Michal
Môj syn dostal raz poznámku, ešte na základnej škole: „Váš syn robil na hodine neporiadok v triede (strieľal papieriky cez ceruzku). Ja som poznámku podpísal až o dva dni s dodatkom: „Váš žiak nechcel doma umývať riad.“ Odvtedy sme mali doma pokoj.

Alena
Aktuálna poznámka z včerajšieho dňa : „Váš syn ukazoval ženské prsia!“

Miro
Je tomu už niekoľko rokov, čo moja sestra dostala asi najzvláštnejšiu poznámku: "Vaša dcéra zjedla spolužiakovi Karolovi omrvinky z keksíka". Dodnes sa na tom celkom dobre bavíme.

Braňo
Neviem ako to poviete v rádiu, kamarát v 80-tych rokoch dostal poznámku: „Váš syn používa vulgárne slová ako vysrať, vyšťat, do pi*i..“

Anonym


Adriana
Na základnej škole v ôsmej triede som dostala od učiteľky matematiky poznámku: „Žiačka bez mihnutia oka pozerala na tabuľu pri výklade učiva.“

Anonymné
"Nedáva pozor a so spolužiačkou sa hrá piškvorky, poprosím o nápravu" Ďalšiu hodinu sme teda hrali loďky.

Hádzal voskovky po spolužiakoch, nemal pracovný zošit a do zošita písal JBMNT.

Raz som dostal poznámku ,,cez hodinu sa modlí a vykrikuje citoslovcia", načo môj otec odpísal: „ajajaj amen"

Žiak priniesol do školy dušu z bicykla a cez prestávku ju so spolužiakmi naťahovali a púšťali, čím si navzájom strieľali (udierali) do brucha." Neodolala som a odpísala: „Syn poučený, už sa to nezopakuje. Do školy bude chodiť bez duše.

Z minulosti


Váš syn trávil veľkú prestávku v skrini a tvrdil mi, že nemá žiacku knižku.

Vaša dcéra sa cez okno rozprávala s miestnymi občanmi.

Keď som prišiel do triedy, nepostavil sa mi.

Odmietla mi povedať ako pracuje jej matka.

Ráno asi v treťom ročníku na základnej škole som povedal spolužiakovi, že vyšiel z prasaťa, čo som si asi ani ja neuvedomoval, čo to znamená, tak som dostal poznámku: „Váš syn uráža spolužiakovu mamu.“

Na základnej dostal spolužiak poznámku na matike: "Opravuje kružidlo na hodine aj keď nechce byt opravár"

Džulaj
Ja som vždy patrila k slušným žiačkam. Problém bol v tom, že ma mamina učila nemčinu. Ale to nebola mama učiteľka, u ktorej má človek konexie - skôr naopak. Zlízla som si za všetko a všetkých. Všetky poznámky v žiackej knižke na základnej škole som mala od vlastnej mamy. Tie mi potom musel podpisovať oco - viete, aby to bolo také nestranné... Ale inak sme úplne normálna milujúca rodina.



Odporúčame