Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Detské argumenty, ktoré odzbroja každého

  • Redakcia

Existuje lepšia téma ako hlášky našich detí?

Existuje lepšia téma ako hlášky našich detí? Podľa nás nie! Je to zo života, je to úprimné, je to zábavné, je to detské. Aj dnes ráno sme sa tomu venovali. Junior, Marcel a najlepšie detské argumenty, ktoré dokážu odzbrojiť každého. Tu je menší výber.

IVANA
Mňa dnes dostal ráno 5 ročný syn Adrián s otázkou: "Mami, tak už si sa teda rozhodla či som chorý alebo nie? Vieš, aby som vedel či sa mám obliekať do škôlky." .... jednoducho vždy hľadá dôvod, prečo do škôlky neisť.

MARIÁN
Prišiel som domov z roboty a keďže bol strašný hic, tak som vybral zastrihávač vlasov a čo čert nechcel prešiel som si najprv stredom hlavy, takže som vyzeral naozaj blbo. V tom prišla do kúpeľne moja malá ešte iba 2 ročná dcérka a hovorí mi: „ocko, ty vyzeráš ako debil ......“, zazrel som na ňu a ona sa rýchlo opravila: „nie ako debil, vyzeráš ako idiot“

DANA
Otec v hneve zakazuje svojmu synovi: ".... a za to ti odložím mobil na mesiac!!" malá 4 ročná sestrička sa zamontuje do tejto jednostrannej debaty a hovorí : "Ocko?! ale to nemôžeš!" otec sa pýta: "Prečo?!" Dcérka: "Nooo, lebo ty na Mesiac predsa nedočiahneš!"

MÁRIA
Môj syn, keď mal 4 roky rozprával učiteľkám v škôlke, ako sa chodíme do Talianska lyžovať, ako sa vyvážame na lanovke a potom sa spúšťame dolu. Urobil z toho veľmi kvetnú prednášku. Keď som ho prišla vyzdvihnúť do škôlky, nadšené učiteľky sa ma pýtali, kam chodíme lyžovať. „My? Nikam? Ja som stala na lyžiach 1x v živote, keď som mala 19 a manžel zo synom nikdy“. Prekvapene na mňa hľadeli a porozprávali mi, čo sa od syna všetko dozvedeli. Tak som sa ho spýtala: „Arturko, my chodíme do Talianska lyžovať?“ A on mi pohotovo odpovedal: “To chodím s tatom.“

MAJKA
Dcérka Vaneska mala asi 4 roky. Vysvetľovala som jej aké to bolo, keď som ja bola malá, aká bola doba, že sme mali len čiernobiely televízor. A na to prišla otázka: "Mamiiiiii? A ty si čo radšej pozerala? To čierne či to biele?"

MÁRIA
Ja mám 13 ročného syna Andrejka a keď sa mu pozriem do žiackej, tak sa mu vyhrážam, že keď sa nebude lepšie učiť, bude robiť smetiara....v daždi a v zime bude chodiť po vonku. Keď som mu to hovorila už po stí raz, tak sa na mňa pozrel a hovorí, že on bude sedieť na dispečingu a hovoriť im kde majú vyviesť smeti.

PETER
Pred Vianocami sme stále hovorili synovi nech poslúcha, že Ježiško to vidí. Na Štedrý deň ležím vo vani, príde za mnou, že ide kakať. Hovorím „choď na záchod“ a on nie, že chce na šerbeľ. Chvíľu sedí a hovorí: „Tatinko?“ Pýtam sa: „Čo Lucasko?“ a on, že: „Ježiško to vidí?“ a ja, že čo? A on, že: „No to hovno!!!“

JURAJ
Raz sme sa išli s našou malou 5r. dcérkou prejsť do prírody a ukazujeme jej potôčik - že pozri ako krásne tečie tá vodička a ona na to s kľudom Angličana odpovedala: "To je úžasné, ale mňa to nezaujíma!!!" Tak sme pokračoval v prechádzke.

DADA
Môj 4 ročný sused je expert na hlášky. Jedna z nich, bol večer pred spaním, keď hovorí svojej mame: "Maminka, prines mi tú vodu, lebo sa ráno zobudím zomretý"

JANETA
Moja dcéra Ela pri nedeľnom obede vraví: ,,Jaaj moja zlatá, toto mäso ti ja nebudem jesť.. Veď sú tam otlačky tvojich prstov..."

ZUZKA
S manželom sme sa len tak pýtali nášho 12 ročného syna, že kde pôjde bývať keď už bude dospelý? A on na to: "Nie moji zlatý. Kde vy pôjdete, keď ja budem veľký. Už by ste si mali niečo hľadať.“

MAREK
Keď sme boli s bratom malí, mali sme možnosť dostať šteniatko špica. Viete si to predstaviť, malé klbko s veľkými očami. Mama však o tom nechcela ani počuť. Zhruba po dvoch týždňoch bezzubého lámania bol Deň matiek. Dostala ho so slovami "Všetko dobré ku dňu matiek a dary sa neodmietajú."

KATKA
Ja a sestra cez školské prázdniny doma. Každé ráno sme chodili nakupovať raňajky, až sa nám jedno ráno nechcelo. "Spravodlivo" sme sa teda podelili o jeden rožok, ktorý sme mali. Natrela som ho paštétou a keď som ho chcela rozdeliť na dve časti, sestra hovorí: „Pozri sa, keď to rozdelíme, zostaneme obe hladné. Keď to zjem ja, aspoň jedna z nás sa naje do sýta." Na raňajky som nemala nič.

KATKA
Jeden večer, keď som dosprchovala môjho 4 ročného syna, som ho postavila na vaňu a balila do uteráka. Pozrel sa mi zoči-voči:
"Mami?“
„Áno, Adriánko?“
„Ty si taká krásna...... aj oči máš krásne.... aj vlásky máš krásne....."

Nežne ma pohladil po líci a pokračoval...
"Vieš, aké krásne sníčky by sa mi snívali vedľa teba v posteli?????“


Toto hovorí za všetko:

Odporúčame