Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zuzka Smatanová predstavila nový song, ktorým vzdáva obdiv prírode! Klip ťa vezme na cestu čarovným slovenským lesom

  • Redakcia

Zuzana Smatanová zložila veľkolepú hymnickú pieseň, ktorou vyznáva lásku rodným horám!



Talentovaná speváčka a skladateľka Zuzana Smatanová odpremiérovala svoj najnovší, unikátny song - hymnickú pieseň s názvom „Horou“. K skladbe Zuzka na svojej fanpage napísala: „Milí fanúšikovia, predstavujem vám moju novú pieseň a videoklip HOROU. Je v nej moja láska k lesu, k prírode, kam tak často unikám a naberám energiu. Poďte sa so mnou prejsť horou.“  Je teda jasné, že videoklip ťa vezme na cestu čarokrásnym slovenským lesom a okrem speváčky si v ňom zahrala aj divoká zver - jeleň Mišo a orly. 




„Bolo len otázkou času, kedy napíšem pieseň o mojej láske k lesu. Pochádzam z krásneho prostredia Súľovských skál a už od detstva bolo pre mňa prirodzené tráviť s kamarátmi čas v lese. Teraz si v ňom čistím myšlienky, liečim dušu a hľadám vnútorný pokoj vždy, keď sa vrátim z mesta. Hora je pre mňa únik z chaosu, tam cítim, že som na mieste, kde vládnu úplne iné pravidlá, ktorým by sa mal človek pokorne podriadiť.“ 
 
Odporúčame