Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dojemný príbeh o chlapcovi a jeho šteniatku bojujúcom s rakovinou, sa šíri svetom ako vírus!

  • Redakcia

Príbeh, ktorý je dôkazom toho, že nádej zomiera posledná

Jack Richards je 18-ročný chalan z Anglicka, ktorý spôsobil minulý týždeň na internete poriadny rozruch. Na svoj profil na Twitteri totiž pridal nasledujúcu fotografiu, ku ktorej napísal:

„Keď bol šteniatko, dostal rakovinu a nemal sa dožiť ani jedného roka. A pozrite sa na nás, teraz po 13 rokoch.."



Keď mal Jack 5 rokov, dostal 7-týždňové šteniatko, ktorému dal meno D´for. „V podstate sme spolu vyrastali, takže sme bez pochýb viac ako najlepší priatelia,“ povedal Jack. Celá rodina svoje nové šteniatko nadovšetko milovala, no po 6 mesiacoch si na jeho tele všimla hrčku. Nasledovalo nespočetné množstvo veterinárnych vyšetrení, ktoré žiaľ potvrdili ten najhorší možný scenár - D´for mal ťažkú formu rakoviny. 



„Nevzdávali sme sa a odhodlaní bojovať o D´forov život, sme zaplatili za náročnú operáciu. Potom sme ho vzali na veterinárnu školu do Cambridge, aby sa naňho pozreli špecialisti. Tí povedali, že zrejme ide o zázrak, pretože liečba bola účinná.  Dodali však, že rakovina sa môže vrátiť, a preto najlepšie bude, ak sa vrátime domov a nadovšetko si užijeme okamihy s našim psom. Dnes ubehlo 13 rokov a D´for je tu stále s nami, povedal Jack.



Vďaka popularite spomínaného príspevku na Twitteri, ktorý si získal takmer 33-tisíc zdielaní, sa Jack rozhodol založiť nadáciu, ktorá pomáha psom, ktorí bojujú s rovnakou chorobou ako D´for.


 
Odporúčame