Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FOTO: Otec s dcérou si podmanili internet svojimi prirodzenými obrovskými "hárami"

  • Redakcia

Ako vajce vajcu...

 

https://www.instagram.com/bennyharlem/
Občas sa stáva taká vec, že ak chce niekto niečím veľmi zaujať, vytvorí to umelo a neprirodzene, len preto, aby si získal pozornosť a pár riadkov v článkoch kolujúcich po internete. Niekto to však robiť nemusí. To je prípad aj tejto dvojice. Benny Harlem a jeho 6- ročná dcérka Jaxyn vedia zaujať! Benny sa živí spevom. Rovnako je aj skladateľ, model, ale hlavne je to starostlivý otec. Bennyho výchova bola založená na dôvere a budovaní sebavedomia. Rodičia mu vždy prizvukovali, že má byť hrdý nato, aký je. Presne tak sa snaží vychovávať aj Jaxyn. Ľudia z ich blízkeho okolia žasnú na tom, aké silné puto týchto dvoch spája. Sú si všetkým. Sú si veľmi podobní nielen duševne, ale aj fyzicky. Veď predsa ako prvé si cudzí človek všimne ich poriadne vlasy! Ich prirodzené "hára" sa stali senzáciou na internete. 

https://www.instagram.com/bennyharlem/https://www.instagram.com/bennyharlem/https://www.instagram.com/bennyharlem/https://www.instagram.com/bennyharlem/https://www.instagram.com/bennyharlem/https://www.instagram.com/bennyharlem/https://www.instagram.com/bennyharlem/

Odporúčame