Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Poslucháčka Tinka hľadá priateľa. Toto sú jej podmienky.

  • Redakcia

Leto je tu, srdcia sa otvárajú....

Píše nám poslucháčka Tinka. Aj na ňu vplýva leto, čo znamená, že sa jej otvára srdiečko a hľadá niekoho, kto ju bude, v podstate, ľúbiť. Tu sú jej podmienky (PS: ber to s nadhľadom)




 
Dobrý deň, hľadám si priateľa, ktorý je majiteľom bmw, prípadne audi, ani mercedes neurazí. Vysoký nad 180 cm, keďže ja mám 185, keď si obujem štekle, nebudem ti pozerať na pleš... biceps musíš mať väčší ako ja stehno, aby som sa pri tebe cítila bezpečne.

Kerka je veľmi podstatná, ovšem ak nerátaš poníka na ľavej polke zadku, ak nemáš nevadí, potetujeme sa spolu ... zmysel pre humor musíš mať širokospektrálny, aby si dokázal pochopiť moje vtipy, ak máš rád čierny humor, máš bod plus...

Kamarátky mať nebudeš a ak nejaké máš, tak už nemáš ... mám aj psa, ktorý ma srsť, takže ak si alergik, tvoja šanca práve skončila.  Neznášam ruže, takže ak dačo doj**eš a budeš sa chcieť ospravedlniť, buď kreatívny a nie tuctový a trápny ... ak ja idem do mesta, ty mi nebudeš vyvolávať kde som, kedy prídem, v opačnom prípade mi telefón dvihneš na prvé zvonenie, ak nie, kop si hrob a priprav sa na výčitky typu „kde si?“ S akou kur*ou sa ťaháš?“ atď. atď.

Nezaberú žiadne argumenty, ak sa budeš chcieť vtierať a ospravedlniť, vy**b sa na ruže (riadok vyššie) ... musíš vedieť hrať poker, aspoň na zynge, že keď ťa zoberiem s kamarátmi do baru zahrať, nebudeš otáčať karty a hľadať dvojice - POKER NENI PEXESO, TY DEMENT!!!

Filmy pozerám len komédie, nezaujímajú ma žiadne sračky s pištoľami a filmy bez zmyslu, ak s tebou dačo také pozerám, asi sa ti chcem vtierať ... ja mám vždy pravdu a ak si myslíš, že máš pravdu ty, tak ju nemáš a hádky konči slovami: MILÁČIK MÁŠ PRAVDU!

Nebudem ti nikdy hovoriť ako ťa ľúbim, také sladké pi**viny si čítaj na googli, ak ti to poviem, niečo sa stalo, niečo som spravil, niečo sa stalo mne ... keď na mňa idú krámy, daj mi pokoj, vtedy ťa neznášam a ani ťa nechcem vidieť ... a keď plačem, tak to z hormónov, lebo mi je*e áno, daj sem kýbeľ zmrzliny, zmizni, neznášam ťa, poď sem objím ma, pomaranče?????????

V práci som zvyčajne do 21.30, o 21.35 budeš stáť na parkovisku vo svojom BMW/AUDI/MERCEDESE a s úsmevom ma vítať, ak nie bod výčitky -  bod ospravedlnenie.

Takže, ak si schopný a ochotný toto znášať, napíš email, smsku, pošli holuba, teším sa na našu lásku už teraz cmuk, zlato.



Odporúčame