Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Dcérku vyzdvihla v škôlke a našla ju v tomto polonahom outfite. Obliekal ju ocko..

  • Redakcia

Keď necháš dcéru na starosti ockovi a povieš mu, aby ju obliekol do škôlky

Byť rodičom fakt nie je jednoduché. Je toho toľko, čo musíš vedieť a každý deň sa naučíš niečo nové. Tak, ako napríklad tento ocino. Určite sa on, aj jeho manželka, naučili niečo dôležité. Aká je teda jej cenná rada? Nikdy nenechaj svojho muža obliecť dcérku! Prečo? Tak čítaj..



Brooke Hawley-Basso, mamička žijúca v Indiane, musela raz ráno odísť na pracovný pohovor, a tak jej nezostávalo nič iné, ako nechať 7-mesačnú dcérku Olíviu na starosti svojmu manželovi Jeremymu. Na Jeremyho teda čakala neľahká úloha – obliecť Olíviu do škôlky. Keď na obed prišla Brooke po svoju dcéru, zistila, že jej manžel Olíviu vystrojil do celkom nevšedného outfitu. Našla ju polonahú, len v námorníckych šortkách na traky. Ťažko povedať, či sa ocino nechal inšpirovať animákom o Mimoňoch, na Facebooku zožal jeho nápad viac ako 60-tisíc lajkov. A kto vie, možno sa z malej Olívie stane módna ikona. 


 

Brooke na Facebooku zverejnila aj svoju konverzáciu s manželom:
 
 


Odporúčame