Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FunBLOG: Thomas a zamyslenie nad kolegami

  • Redakcia

Pozri, kto sa nám po dlhšej dobe ozval...

Určite si pamätáš na Thomasa. To je ten týpek, ktorého sme začali prezývať El Pistacio, kvôli tej príhode. Vieš, nie? POZRI TU AK NÁHODOU - Bolesť, ktorú by si neželal ani nepriateľovi.

Thomas sa ozval po dlhšej dobe a posiela krátke, v podstate zamyslenie: „Jeden z cyklu - shit happens, ale nemusí to byť až také zlé…”




 
Mal som svojho casu dvoch holandskych kolegov. Obaja mali okolo 40 a boli na rovnakej vlnovej dlzke ako ja, to znamena pubertiak po prvej erekcii. Viete ako sa vravi, kolegovi poviete “dnes vyzeras uzasne”…ale NAJ kolegovi poviete “skaredy si furt jak kybel gytu, rob so sebou daco, lebo pri pohlade na teba o chvilu pustim “vlastny salat””… tak nejako to vyzeralo aj s nami.

Nase telefonaty a meetingy zacali najprv tym, kto je ako skaredy, kto vyfacil ktoremu sefovi, potom sme poriesili biznis a opat sa rozlucili hlaskou “si skaredy ako moja rit zvnutra” alebo “rozpravat sa s tebou je ako vziat jednookeho na 3D film..” Vsetko ale myslene samozrejme v ramci srandy, nic sme z toho nebrali osobne. Proste super parta.

Raz mi jeden z nich napisal (prekladam z anglictiny): “pocuvaj ma, ty nedonosenec neandrtalca, potrebujem teba a Raya na konferencny hovor..” Odpisal som mu: “jasneee, pripoj ma, ty asssucker“ (toto sa da asi prelozit ako Riťocuc…)

Pripojil som sa na meeting s Rayom a Jeanom… akonahle ma pripojilo, ozval som sa: “what’s up, bitcheeeees?” coz v preklade znamena asi “tak ako, vy stetky?”

Ozvalo sa: “Ahoj Thomas, je tu s nami v meetingovke niekolko dalsich manazerov, dovol mi predstavit ti ich…” v TOM momente som prestal dychat, zmenil som farbu, v duchu som si uz balil veci do krabice, otvaral som okno a vystupoval na rymsu, prechadzal po mne tank, slon si na mne ulavoval zozadu a bil ma po hlave chobotom…

...este stastie, ze Jean dodal: ”neboj sa, Thomas, aj ostatni manazeri su rovnaki dementi ako ja a Ray, takze dychaj a ukludni sa…” a v zapati bolo pocut vybuchy smiechu…. No, chvalabohu sa stretlo tolko dementov, pricom vsetkych som postupne stretol, a dokonca aj ked uz nepracuju so mnou vo firme, doteraz udrzujeme blizky priatelsky vztah.
Odporúčame