Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zomierajúca levica nemala žiadnu šancu na prežitie. Až pokým nenašla lásku!

  • Redakcia

Pretože nádej vždy zomiera posledná

Kahn a Sheila patrili rovnakému majiteľovi, ktorý ich oboch prenajímal na fotenia a ako atrakcie na rôzne honosné párty. Našťastie, leva aj levicu sa podarilo zachrániť texaskej organizácii, ktorá sa zaoberá záchranou voľne žijúcich zvierat. 6-ročný Kahn bol značne podvyživený a pravdepodobne zo stresu si odhryzol koniec chvosta. Vďaka jeho priateľskej povahe sa ho však úspešne darilo liečiť a zotavovať. To sa však nedalo povedať o Sheile, ktorá zomierala. 



15-mesačná levica bola tak slabá, že nedokázala stáť na vlastných nohách. Celé dni bez života ležala a vyvrátila všetku potravu. Záchranári zo strediska sa však odmietali vzdať. „Počas 2 týždňov som deň čo deň chodila Sheilu kŕmiť rukami. Mäso som stláčala do guličiek a do úst som jej ho doslova natlačila,“ povedala Vicky Keahey, zakladateľka centra. Sheilau tiež zmáhala toxoplazmóza, ktorá viedla k strate chuti do jedla. Odhodlaná Vicky však s liečbou neprestávala a v jeden deň sa Sheila začala zotavovať. „Dali sme ich do spoločnej ohrady a s postupom času sa obaja uzdravili a vyrástli z nich krásne a najmä zdravé levy. Bola to bola láska na prvý pohľad, ktorá im pomohla zotaviť sa. Sú do seba jednoducho blázni a muž, ktorý im spôsobil vážne zdravotné problémy, za všetko tvrdo pyká,“ dodala Vicky Keahey.



















 
Odporúčame