Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Muž sa stratil vo švajčiarskych horách. Ani vo sne by mu nenapadlo, že ho z nich vyvedie táto hrdinka!

  • Redakcia

Život mu v horách zachránila táto 4-nohá hrdinka!

Výnimočná mačka, o ktorej ti niečo viac povieme v nasledujúcich riadkoch dokázala, že nie len psy môžu byť záchranárskymi zvieratami. 



Muž, ktorý na sociálnej sieti Reddit vystupuje pod menom sc4s2cg, zverejnil svoj neobyčajný zážitok z posledných dní. Počas svojej turistiky sa pred nedávnom stratil vo švajčiarskych horách. Zjavila sa však malá hrdinka, ktorá všetko na dobré obrátila. „Neustále som kontroloval mapu, aby som vedel, kadiaľ sa vrátiť späť do hotela. Jediná oficiálna cesta mala viesť cez chodník, ktorý bol uzavretý. V pravú chvíľu sa však objavila táto mačička a z hôr ma zázračne vyviedla späť do údolia. Celú cestu sa dokonca obzerala, aby skontrolovala, či ju nasleduje,“ napísal turista. 



Po tom,  čo muž zverejnil svoj príbeh, mnoho ďalších užívateľov potvrdilo, že v tejto oblasti stretlo presne tú istú mačku. Vyzerá to teda tak, že táto malá, švajčiarska záchranárka berie svoje poslanie vážne a zodpovedne!




 
Odporúčame