Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Slovenský spevák B-Joey predstavil svetu svoj nový singel!

  • Redakcia

Skladbu „Spread the Joy“ si zamilovali aj ľudia v New Yorku...



Slovenský spevák B-Joey svojou hudbou vždy prekračoval hranice Slovenska. Výnimkou nie je ani jeho nová skladba“ Spread the Joy“. Klip k nej totiž natáčal v New Yorku. Inšpiráciu k nemu však našiel na Slovensku:  „Z ľudí okolo seba som mal pocit, ako keby sa iba utápali v smútku, depke a problémoch. Život sa síce s nami často krát nemazná, ale na druhej strane nie je to vždy až tak hrozné, aby sme sa nemohli z neho aj tešiť a šíriť medzi ostatných radosť,“ pripomenul B-Joey.



Talentovaný muzikant je známy originálnym prístupom, svoj nový album totižto rozdával okoloidúcim v New Yorku, no zaujímavý spôsob zvolil i pri jeho distribúcii. „Rozhodol som sa, že album nebudem predávať klasickým spôsobom. Ak si ho ľudia objednajú, zasielam im ho bezplatne s tým, že na každom CD je informácia, ako ma môžu podporiť. Samozrejme, pokiaľ sa im skladby páčia. Hudbu nechcem nikomu vnucovať, preto ma o to viac poteší, ak niekto povie, že moje piesne majú pre neho cenu a sám sa rozhodne, že za album zaplatí.“

Odporúčame