Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Prvé zábery z celovečerného filmu o Cuky a Luky!

  • Redakcia

Príbeh začiatku ich priateľstva - na život a na smrrrť...



Dvojica známa z televíznych obrazoviek prichádza na filmové plátna s príbehom začiatku ich priateľstva - na život a na smrrrť. Celovečerný film o  Cuky a Luky, začal s nakrúcaním.

Príhody preafektovaných slečiniek túžiacej po kráse, obdive a sláve, ktoré v televízií stvárňujú herečky Petra Polnišová a Zuzana Šebová, u divákov už dávnejšie zľudoveli. Ich maniere napodobňujú snáď už aj tí, na ktorých bola paródia mierená. A práve televízny úspech Cuky a Luky sa na strieborné plátna teraz snaží preniesť filmový štáb.



S natáčaním prvých scén sa začalo uplynulý týždeň v areáli kúpaliska Zelená Žaba v Trenčianskych Tepliciach. Nakrúcanie by malo skončiť v polovici novembra, diváci si budú môcť film vychutnať v kinách už na jar 2017.
Jedným z hlavných hrdinov prvých natáčacích dní je aj tzv. LUKYNO RUŽOVÉ BÁVATKO, autíčko, ktoré sa jednoznačne hodí k perám hlavných predstaviteliek. Už na začiatku natáčania museli hlavné protagonistky podstúpiť náročné filmovacie scény ako kúpanie v lodičkách v bazéne, či beh lesom zabalená v potravinovej fólii. 



Za celovečerným filmom stojí producent, ktorý s postavami žije od začiatku, Dano Dangl. Ten sľubuje, že film Cuky Luky divákov prekvapí. Od toho, ako dvojicu poznajú z televízie, má byť totiž podstatne odlišný. „Nepôjde o súbor skečov, na aké ste boli zvyknutí, ale o riadny celovečerný film,“ vysvetľuje Dangl. Film si podľa neho požičiava postavičky z televízie a chce ich ukázať v úplne novom šate. Jeho dej má odhaliť divákom pozadie vzniku priateľstva Cuky a Luky.



Ambície filmárov potvrdzuje aj výber tvorivého tímu. Na režisérsku stoličku sa posadil český režisér Karel Janák, ktorého preslávili najmä filmy Snowboarďáci a Rafťáci. Kameru má na starosti kameraman Tomáš Juríček, ktorý sa o ňu postaral aj pri slovenskom kinohite Kandidát. „Myslím si, že na Slovensku dlhodobo chýbajú komédie a cítiť, že je po nich veľký dopyt. Preto sme sa rozhodli využiť potenciál Cuky Luky a z tohto fenoménu vytvoriť celovečerný film.“ uzatvára Dangl.



Odporúčame