Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Maya sa narodila bez labiek. Dnes je z nej vďaka špeciálnemu vozíku najšťastnejší husky na svete

  • Redakcia

Psík dostal nie len nový vozík, ale i novú šancu na život

Kedysi sa mohlo na prvý pohľad zdať, že krásna Maya je celkom obyčajné, zdravé šteniatko sibírskeho huskyho. Maya je však výnimočná. Tento 3-ročný psík z Thajska sa totiž narodil bez labiek na konci svojich nôh. Beh pre Mayu znamenal niečo nedokázateľné a objavili sa u nej tiež problémy s bedrami. Nebola schopná stáť dlhšie ako pár minút. Vyzeralo to, že život tohto huskyho nebude jednoduchý. 


 
V jeden deň Maya stretla Kit, svoju súčasnú majiteľku. „V tej dobe som si chcela kúpiť psíka. Zrazu som na Facebooku uvidela príspevok útulku, že ponúkajú na adopciu krásne husky šteniatko. Bolo tam samozrejme spomenuté aj tom že sa narodilo s nevyvinutými labkami,“ povedala Kit. Bola si však istá, že toto šteniatko si zaslúži šancu na šťastný život.


 
A tak vďaka nej dostala Maya nie len nový vozík, ale aj novú šancu na život. Dnes je z nej hravý a silný psík, ktorý rád naháňa loptu a hrá sa so svojimi zvieracími kamarátmi. 



















 
Odporúčame