Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najčastejšie VÝHOVORKY slovenského národa

  • Redakcia

To najlepšie z dnešnej témy v Rannej šou...



Junior a Marcel dnes ráno v Rannej šou „rozohrali“ tému výhovorky. Je to obľúbená disciplína každého z nás. Písali ste, písali, vybrali sme to najlepšie:


ADI
Spolužiaka vyvolala učiteľka. On: „Prepáčte, neučil som sa, sestru boleli zuby.“

SVEŤO
Výhovorka 3,5 ročnej dcérky, prečo nemôže spať: „Tato.. ja som tak strašne unavená, že nevládzem spať.. a mam krivé oči.. nejdú mi zavrieť.“




ANONYM
Syn tvrdí, že si nikdy nenájde frajerku. Hovorí, že nechce, aby sa k nemu správala ako maminka k ockovi.

JURAJ
Veľmi  radi vždy s kamarátmi spomíname na výhovorku - nevýhovorku spolužiaka z gymnázia. Prišiel v polovici dňa na hodinu Biológie a hovorí:  „Prepáčte, ja som bol vyhadzovať cukríky z lietadla.“

ALENA
Výhovorka môjho syna Alexa, že prečo má v izbe neporiadok je taká, lebo ma veľkú izbu. Keby mal menšiu, neporiadok by sa tam nevošiel.




OTTO
Prišiel som neskoro do školy a výhovorka bola: „Mal som horúce kakao.“

MICHAEL
Môj spolužiak zo základnej školy raz prišiel neskoro na vyučovanie...keď sa ho učiteľka spýtala, že prečo, odpovedal, že im nefunguje výťah....na to mu zakontrovala: "a schody???" On neváhal a odpovedal: "nemáme"

DOMINIKA
Ja som neraz zaspala, ale vždy zabrala výhovorka: "Mamka ráno klepala rizky, tak  som si myslela, že je nedeľa"

ZUZANA
Pred pár rokmi som pracovala ako učiteľka na ZŠ v našej dedine. V zimnom období mi deti nosievali rôzne ospravedlnenky, najlepšia však bola: "Pani čelka, ospravedlňujem svoju ceru, že neprišla do školy, lebo nám zamrzli dvere."


Odporúčame