Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ľudia jej obliali tvár kyselinou, no ona ich napriek tomu stále ľúbi a verí im

  • Redakcia

Ako môže vôbec niekto dokázať urobiť tak ohavný čin?

Tento ohavný čin sa stal v júni tohto roku. Neznámy človek zámerne oblial tvár tejto láskavej mačky kyselinou! Na následky toho prišla o jedno oko. Stala sa nechcenou mačkou, túlajúcou sa ulicami Kalifornie a hľadajúcou lásku, jedlo a náklonnosť. Po nejakej dobe ju našťastie na svojej verande našla jedna dobrosrdečná žena, ktorá ju okamžite vzala k veterinárovi. Mačkino utrpenie sa však ani zďaleka nekončilo. 



Zdá sa, že daný veterinár si nebol celkom istý tým, čo robí. Mačke jednoducho predpísal antibiotiká, ktoré keď po niekoľkých dňoch nezabrali, navrhol jej utratenie. Spomínaná žena sa však odmietala vzdať a skontaktovala sa s Milo’s Sanctuary, s neziskovou organizáciou, ktorá dáva chorým, opusteným či týraným mačkám druhú šancu na život, opateru a lásku.  Dobrovoľníci z organizácie mačku pomenovali Sir Thomas Trueheart a okamžite s ňou bežali na zvieraciu kliniku. Tu Sir Thomas po operácii strávil v obväzoch viac ako mesiac na antibiotikách a liekoch proti bolesti.



„Aj napriek všetkému, čo si prežil, bol Tommy statočný, priadol a bozkával ľudí, ktorí sa oňho starali,“ napísala organizácia na svoju webstránku. Aj keď ho jeho láskavosť a priateľskosť takmer stála život, aj naďalej je k ľudom dôverčivý a milujúci. Momentálne je Tommy v pestúnskej starostlivosti. 












 
Odporúčame