Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Sťahuj

  • Redakcia

Fun rádio môžeš mať so sebou na každom kroku. Stiahni si naše aplikácie do iPhone a iPadu a počúvaj kedykoľvek a kdekoľvek chceš.

iPhone

Fun rádio si môžeš stiahnuť aj do tvojho iPhone prostredníctvom aplikácie FUN RÁDIO. V iPhone tak môžeš počúvať Rannú šou Popoludnie kedykoľvek máš čas a chuť. Neujde ti ani nič z aktuálneho diania, všetky čerstvé info z Fun rádia a celého sveta nájdeš v novinkách. Počúvať môžeš hudbu podľa nálady, vyberáš z desiatich Fun rádio internetových rádií. S Fun rádio aplikáciou pre iPhone nie si na cestách už nikdy sám :-) Nechaj sa lokalizovať a sleduj dopravný servis priamo na mape.

Aplikáciu FUN RÁDIO pre iPhone môžeš stiahnuť TU.

iPad

Vďaka veľkej súťaži vo Fun rádiu si mohol mať ako prvý na Slovensku najhorúcejšiu technickú novinku roka - iPad. Ako prvé Fun rádio prišlo aj s aplikáciou pre iPady - MOJE FUN RADIO. Stiahli si ju už stovky z vás a iba pár dní po zverejnení sa aplikácia MOJE FUN RADIO stala 2. najsťahovanejšou.
Okrem Rannej šou, Popoludnia a internetových Fun rádií je v iPade v aplikácii MOJE FUN RADIO aj hra labyrint :-)

Aplikáciu MOJE FUN RADIO pre iPad môžeš stiahnuť TU.
Náhľady:
Kódy na stream funradio.sk aj s preklikom:

Veľkosť 125x125:

<a href="http://www.funradio.sk/play?select=1"><img src="http://www.funradio.sk/files/125x125px_fun_button.png" width="125" height="125" alt="http://www.funradio.sk/" title="http://www.funradio.sk/" border="0" /></a>

http://www.funradio.sk/

Veľkosť 234x60:

<a href="http://www.funradio.sk/play?select=1"><img src="http://www.funradio.sk/files/234x60px_fun_button.png" width="234" height="60" alt="http://www.funradio.sk/" title="http://www.funradio.sk/" border="0" /></a>

http://www.funradio.sk/
Odporúčame