Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Našla zomierajúceho bezdomovca so psom, ktorý jej prezradil svoje najväčšie želanie. To zlomilo jej srdce na milión kúskov!

  • Redakcia

Mnoho bezdomovcov skrýva ťažké životné príbehy

Počas jedného mrazivého decembrového dňa si v kalifornskom meste Fresno všimla žena menom Jenine-Lacette DShazer bezdomovca, ktorý stískal v náručí schúleného psa. Keď s ním Jenine začala hovoriť, zistila niečo srdcervúce.



Jeho meno je Clifford James Herbert. Kedysi pracoval ako farmár a vlastnil obchod s remeselnými strojmi. O svoju prácu prišiel v roku 2006 po tom, čo zostal zdravotne postihnutý kvôli komplikáciám so srdcovou chirurgiou a s tracheotómiou. Stal sa z neho bezdomovec a teraz mu kvôli rakovine zostáva len pár týždňov života. 

Muž si však nerobil starosti o seba, ale o Baby, svojho verného psíka. Prosil Jenine aby mu našla domov a milujúcu rodinu. Bezdomovec prezradil, že psa zachránil pred zlým chlapíkom, ktorý ho na ulici bil baterkou: „Je celý môj svet, je mojou najlepšou priateľkou a chráni ma.“



Jenine vzala Clifforda z ulice a prenajala mu motelovú izbu. Pre psíka sa jej podarilo nájsť novú rodinu, v ktorej si Baby našla novú priateľku, malé dievčatko. Mužove najväčšie prianie sa teda podarilo splniť. V posledné dni svojho života je šťastný, pretože vie, že Baby je a aj bude v dobrých rukách.  







 
Odporúčame