Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mešuge aj v roku 2017. Nová prvá dávka od vás!

  • Redakcia

To najlepšie z dnešného rána...

Dnes ráno Junior s Marcelom opäť a raz otvorili jednu z našich - vašich najobľúbenejších tém – RANNÉ MEŠUGE! Tu je výber toho najlepšieho, čo ste písali...


LIZ
Vždy keď čítam časopis a vidím nejaký obrázok, automaticky spravím pohyb palcom a ukazovákom, aby som si ho vyzoomovala ako na mobile.

MAREK
Som vodič MHD. Keď idem ráno autom na prestávku, zastavujem s ním na zastávkach. Niekedy hľadám aj gombík na otvorenie dverí.

SILVIA
Pred materskou som bola učiteľka. V škole ma čakal náročný deň, tak som si už ráno na zastávke MHD všetko plánovala: polročné testy, skúšanie, krúžkovanie... Ako som nastúpila do trolejbusu, zahlásila som: „Posaďte sa.“




KATKA
Pracovala som ako sekretárka. Ráno mi zvonil budík. Načiahla som sa po ňom so slovami: „Dobrý deň, tu Technické plyny Slovensko, nech sa páči.“

KAMČA
Ráno som sa obliekala. Prispatá som si nevšimla, že som si natiahla nohavice, v ktorých boli zhúžvané silonky. Všimla som si to, až keď som kráčala na autobus. Bola mi čudná guča na pravom stehne. Ale aspoň som mala ďalšiu vrstvu. Na kúsku.

ADRIANA
Idem do roboty, nastupujem do auta. Zvyknutá nato, že som väčšinou spolujazdec, nesadla som si na miesto vodiča. Keď na mňa prišla tá trápnosť situácie a mala som "feeling", že by ma niekto mohol vidieť, pohrabala som sa v úložnom priestore, akože niečo hľadám, vystúpila som a sadla som si na sedadlo vodiča.

HANKA
Vianoce. V hlave dokonalý plán, ktorý si prechádzam, kým robím cesto a varí sa kapustnica, oddeľujem žĺtka od bielkov. Bielko do misky, žĺtok do koša. Bielko do misky, žĺtok do koša... V miske na žĺtky – kopec škrupín.




VERONIKA
Manžel ráno sedí pred vchodom v aute, naštartované, ešte niečo robil na mobile. V tom sa otvoria dvere, nastúpi človek a hovorí: „Tak Fero, môžeme ísť.“ Manžel sa otočí a hovorí: „Dobré ráno suseda, váš manžel je o 2 autá vedľa.“

IVETA
S dcérou naštartované do škôlky a zrazu sa ma vo výťahu pýta: „Maminka, prečo máš jednu topánku bielu a jednu čiernu?“

MARTIN
Pravidelne si ráno lístok na MHD kupujem tak, že do okienka kričím: „Záhumenský, dobrý deň.“ Asi veľa telefonujem.




VLADO
Zvyčajne chodievam do práce autom, ale niekedy sa stane, že idem autobusom. Nedávno som namiesto tlačenia tlačidla na otvorenie dverí zúfalo stláčal kontakt na kľúčoch od auta.

MIŠO
Asi týždeň dozadu sa zobudím, pozriem na budík, vidím 6:00. Vyskočím z postele, rýchlo sa obliekam a utekám z bytu. Von bolo mínus 14, auto neštartovalo. Utekám na autobus. Vzal som to skratkou cez kopec. Samozrejme, že som spadol. V roztrhaných nohaviciach doletím na zastávku. Čakám. Autobus nikde. Po 15 minútach prišiel nejaký starší pán, tak sa ho pýtam, či nevie, kedy takto cez týždeň chodí autobus. On na mňa pozerá a: „Dnes je sobota.“ Vraciam sa domov. Manželka sa z postele pýta, kde som bol. Hrdosť mi nedala, tak som povedal, že som išiel kúpiť čerstvé rožky a spal som ďalej. Ráno som musel vysvetliť roztrhané nohavice aj to, prečo na stole nie sú rožky.

KAMILA
Pracovala som ako operátorka call centra. Bol bežný deň, telefóny zvonili priemerne, tak bol čas aj na pokec s kolegyňami. Ten deň bola debata o bicykloch. V zápale rozhovoru som zdvihla telefón, predstavila sa a čakala na odozvu. Jedným uchom počúvam zákazníka, druhým kolegyňu a po vysvetlení zákazníkovej požiadavky mu hovorím: „Poprosím rodné číslo vášho bicykla.“

LUCKA
Prišla som na pedikúru, posadila sa do kresla a hľadala bezpečnostný pás, aby som sa zapla.


Odporúčame