Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

EXKLUZÍVNE: Pozri si prvé zábery z filmu Cuky Luky. Tieto dve afektované paničky dobijú Hollywood!

  • Redakcia

Toto musíš vidieť! Pretože iné filmy sú smrrrť!

Veľkolepý príchod známej dvojice Cuky a Luky na filmové plátna sa blíži. Celovečerná komédia CUKY LUKY FILM, ktorá priblíži príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, prichádza s prvým teaserom. Ukážka si berie jasnú inšpiráciu z trailerov hollywoodskych hitov. Znamená to, že má komédia s Petrou Polnišovou a Zuzanou Šebovou celosvetové ambície? 



Ukážkou, ktorá odhaľuje prekvapujúce akčné scény a množstvo hereckých osobností, ktoré sa vo filme objavia, sprevádza rozprávač - podobne, ako v amerických trhákoch. Za celovečernou komédiou o dvojici známej z televíznych obrazoviek stojí producent Dano Dangl. 


A o čom CUKY LUKY FILM je?
Cuky (Petra Polnišová) je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky (Zuzana Šebová) zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu vytvoriť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky?

Komédia CUKY LUKY FILM bude mať slovenskú premiéru 20. apríla 2017.


Odporúčame