Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Návod na pečenie pre matky od matky

  • Redakcia

Katka píše z vlastnej skúsenosti....

Poslucháčka Katka píše, že by rada ostaným mamičkám ponúkla návod na pečenie. Tak tu je. Hlavnou ingredienciou je TRPEZLIVOSŤ!


Návod na pečenie pre matky

Uprac z linky uchytkané poháriky, lego a papiere z cukríkov. Priprav si suroviny, porozbíjaj orechy, naváž a preosej múku a cukor. Vytiahni z múky puzzle. Odožeň deti a opráš ich od múky. Vezmi vajce.

Podaj manželovi pivo. Vráť sa, odožeň deti, poutieraj rozbité vajcia, vytiahni z chladničky nové a rozklepni ich do misky. Choď zdvihnúť telefón. Odožeň deti, povyberaj škrupinky vajec z misky, umy podlahu, vezmi druhú misu a urob nanovo cesto. Teraz nájdi rum a odnes za štamperlík mužovi. Odožeň deti a umy z nich cesto.

Plech vymasti tukom. Podaj manželovi tlačenku. Vráť sa a uprac z plechu tie orechové škrupiny. Podaj manželovi noviny. Vráť sa, odožeň mačku dojedajúcu zvyšok cesta. Zavolaj veterinárke. Zober si liek.

Umy podlahu, stôl, stoličky, chladničku, riad, sporák, deti a mačku. Vypni trúbu a vypi rum. A teraz sa vyber do obchodu tie koláče kúpiť!


Odporúčame