Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zdá sa ti dokonale guľatý zadoček tejto činčily nereálny? Tak vedz, že skutočnosť je taká, ako vidíš!

  • Redakcia

Chceme doma činčilu!

Pred pár dňami sa na internete objavilo pár fotografií, na ktorých bola odfotená činčila. Povedal by si, že to nie je nič nezvyčajné, no na fotkách niečo nesedelo. Spredu to bolo v poriadku, no keď sa činčila otočila, zrazu ľudia videli len dokonalý okrúhly zadoček. Taká dokonalosť predsa nie je náhoda! Preto sa ľudia začali pýtať, ako je to možné. Odpovede sa dočkali!

https://www.facebook.com/pg/cameronschinchillas/photos/?ref=page_internal
 
Za všetko môže chovateľ Cameron, ktorý má chovateľskú stanicu výlučne pre tieto zvieratká, konkrétne pre tzv. fialové činčily. Aby sa narodili činčily s takýmto zafarbením, je potrebné, aby sa párili len činčily tohto druhu, preto Cameron vo svojej stanici iné druhy činčíl ani nechová.

https://www.facebook.com/pg/cameronschinchillas/photos/?ref=page_internal
 
Fialová činčila sa vyznačuje sivastou srsťou s nádychom fialovej. Má biele bruško a čierne oči. Ich ďalším základným znakom je práve ich pozadie, ktoré je dokonale guľaté. 

https://www.facebook.com/pg/cameronschinchillas/photos/?ref=page_internal
 
Samozrejme, že prirodzene majú pozadie jemne načuchorené, no Cameron sa o svoje zvieratká poctivo stará a zadočky im strihá. 
Odporúčame