Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Omylom poslané SMS-ky, správy, maily...

  • Redakcia

To najlepšie z dnešnej Rannej šou...

Každému mu to stalo, stáva, stane. Omylom napíše nesprávnemu adresátovi. SMS-ku, mail, alebo inú správu. Aj o týchto omyloch bola dnešná Ranná šou s Juniorom a Marcelom. Menší výber, na záver BONUS...

ROMAN:
Cez WhatsApp som si písal so ženou, že čo urobí na obed. Mala robiť slivkové gule. Medzitým som niečo poslal šéfovi a keď som chcel odpísať žene, že sa teším, tak mi prekliklo konverzáciu a šéfovi som napísal: „Vždy sa teším na tvoje gule“.

VERČA:
So sestrou sme boli na pokračovanie 50 odtieňov sivej. Sestra nakrúcala scénu zo sprchy a omylom to poslala do skupiny, kde má svokru a svokra, že super inšpirácia na večer. Svokrovci jej strážili dieťa. Svokor, správny gentleman, odpísal: "Môžeme nechať dieťa v kuchyni a s manželkou sa presunúť do kúpeľne?"

PALI

SMSka pre manželku v znení: "Chcel by som ťa zobliecť, natrieť čokoládou a lízať tvoje telo. Teším sa na večer." Poslal som to svokre. Ešte niekoľko mesiacov na mňa pozerala so záľudným úsmevom :)

EVA
Manžel bol na meetingu v horách a večer mi píše: "Ľúbim ťa". Poslal kolegovi, ktorý mu odpísal: "Milan, neser ma...." Doteraz nechápeme, prečo si kolega naváži jeho city...

GABIKA
S nervami píšem manželovi, že sme mali zlý obed v práci a že zostanem hladná.  Manžel ma poľutoval a že nech si dám aspoň polievku. Ja že nemôžem, je tam naj**nej po k**t  škorice. A tú neznášam. Poslala som to nášmu dôležitému dodávateľovi. Zamrazilo ma. So smiechom mi volal, či si má doniesť obed.

ROMAN
Večer, 9 hodín a ja odosielam SMS: "Dal by som si s tebou wellness. Saunu...vínko...užiť si večer...„ Mal som to napísať priateľke, poslal som to zákazníkovi.

KATKA:

Manžel mi nedávno napísal do sms-ky "Máš perfektnú prdelku" ale trochu omylom ju poslal kolegovi z práce. Ten mu odpísal, že už sa v jeho blízkosti sprchovať nebude. /v práci sa totiž sprchujú/.

LUKÁŠ
U vás na Funku beží perfektná súťaž Zarábaj ušami. Samozrejme, bolo vtedy lákavých 10,000 Eur. Donútilo ma to poslať SMS. Problém bol, že v tom čase som mal byť na stretnutí so zákazníkom a poslal som ju šéfovi na mobil so známym textom ZARABAJ. Do 10 sekúnd som mal odpoveď, že je to zlaté, že mu to dávam príkazom, aby zarábal a podpíšem sa aj celým menom, ale že on už má zarobené.


BONUS: Marián:
Z hokejbalového prostredia. Autooprava a alkohol dali dokopy neskutočnú vec. Spoluhráč veľmi chcel prísť na zápas aj napriek tomu, že sa opil. Nakoniec meškal a prišiel taxíkom. Správny kapitán. Takto to oznámil:



Odporúčame