Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 18. - 23. apríl

  • Redakcia

Čo ťa čaká tento týždeň?




Počas týchto dní to budete mať v zamestnaní také nijaké. Objavia sa nejaké problémy z minulosti, ale zvládnete ich. Vo vašom osobnom živote a zvlášť v oblasti lásky sa môžete tešiť na nové, krásne a najmä perspektívne zoznámenia sa. Nie je vylúčené, že sa opäť môže vaša rodina rozrásť o nové potomstvo, alebo vy starší stať sa starými rodičmi. V každom prípade sa u vás doma bude oslavovať.

Tento týždeň máte veľa chuti, energie a entuziazmu do práce a tá vám aj pôjde pekne od ruky. No ak sa ale snažíte v oblasti kariéry o posun smerom dopredu, tak to vám pôjde veľmi ťažko. Vaše súkromie bude v stredu naplnené láskou a citmi. Preto by bolo od vás milé ak by ste pre svoje polovičky pripravili nejaké pekné prekvapenie. Stačí niečim malým, napríklad romantickou večerou. Rovnako tak aj nedeľa bude plná lásky. 


V priebehu týchto dní sa vám darí v práci, ako aj v kariére či v podnikaní tak, ako ešte nikdy v tomto roku. Vaši nadriadení, či vaši spoločníci v podnikaní sú s vami, s vašimi výkonmi a výsledkami nadmieru spokojní. V osobnom živote to budete mať v tomto týždni ako na hojdačke. Už hneď v pondelok si užijete veľa lásky, no streda bude o vážnych hádkach. Nastávajúci víkend pokojný a príjemný.


V zamestnaní by ste si v utorok a v stredu mali dávať veľký pozor najme na všetky úradné papierovanie. Poriadne si prečítajte všetko, kam budete dávať váš podpis. Ostávajúce dni v tomto pracovnom týždni prebehnú v pohode. V osobnom živote máte počas stredy vy nezadaní možnosť stretnúť niekoho, kto vás bude úprimne milovať. V nedeľu vám zadaným hrozia nedorozumenia, hádky kvôli vašej pracovnej vyťaženosti.  
 

Môžete sa tešiť, pretože sa vám výborne darí v každom pracovnom smere. Mali by ste byt na seba hrdí a byť sami zo sebou absolútne spokojní. Ale cez všetky tieto pozitíva ste vo vašom vnútri je nejaký nepokojní, nesvoji. Taktiež aj u vás bude vaše súkromie rozkolísané, pretože pondelok bude hlavne o láske, ale streda o ostrých hádkach. Víkend už bude opäť pekný a príjemný, najmä sobota.


Máte oprávnený dôvod byť sami zo sebou spokojní, pretože sa vám na pracovisku, v kariére, ako aj v podnikaní darí ako ešte nikdy doteraz. Vaši zamestnávatelia či vaši spoločníci v podnikaní sú s vami nadmieru spokojní, pretože všetky vaše aktivity končia úspechom a hlavne ziskami. V osobnom živote to už nebudete mať tak jednoznačné. V pondelok si užijete s partnermi veľa lásky, no v stredu sa nevyhnete vážnym hádkam. Ale víkend už bude znovu krásny a lásky plný.

V tieto dni máte veľkú chuť, energiu a entuziazmus do roboty a tie vám veľmi intenzívne pomáhajú v dosahovaní dobrých výsledkov. No ak ale túžite po kariére, tak to vám v tomto týždni pôjde iba veľmi ťažko ak vôbec. Počas stredy, ktorá bude pekným dňom na lásku by ste mali vašich partnerov prekvapiť niečim malým, milým a pokračovať v tom spolu môžete aj v nedeľu, pretože aj tá bude hlavne o citoch. 

Bohužiaľ, ani tento týždeň nebude pre vás s pracovného hľadiska dobrý. Bude opäť náročný, plný prekážok a nedorozumení medzi vami a vašimi spolupracovníkmi. A aby toho všetkého negatívneho nebolo málo, tak rátajte s tým, že sa budete potýkať s nedostatkom finančných prostriedkov. V súkromí by ste mali byť u vás doma pripravení počas utorka na náročné a ťažké debaty, ktoré až v nedeľu zvládnete. Všetko si vysvetlíte a udobríte sa. 

Do stredy to máte v zamestnaní ozaj ťažké. Dotýkať sa to bude aj vašej kariéry a bohužiaľ aj vašich financií. Potom sa to síce krôčik po krôčiku do konca týždňa začne zlepšovať, ale nebudete o moc lepšie.Taktiež aj v osobnom živote to nebudete mať ľahké. V utorok budete musieť čeliť ťažkým hádkam medzi vami a vašimi partnermi. Našťastie hneď vo štvrtok a piatok prichádza udobrenie sa a nastúpi neha, city a láska. 

Vaša kariéra v tomto týždni stúpa. Či už pracujete, či ste na voľnej nohe, ste úspešní a darí sa vám úžasne. Ste sami so sebou spokojní. Tento stav si pre vašu skromnosť viete sami sebe priznať len málo kedy. Samozrejme, že ste spokojní aj s financiami V oblasti lásky vám v tieto dni hviezdy neprajú. Ak ste vo vzťahu, tak s pripravte na vážne hádky, rozchody, rozvody. Táto časť vášho života vám neprináša šťastie.


Vo vašom zamestnaní, vo vašej kariére, ale aj vo vašom podnikaní sa vám v tomto týždni úžasne darí. No finančne nie ste spokojní, ani sa vám v tejto oblasti nedarí. Preto si radšej neberte úver, alebo lízing. V osobnom živote si v pondelok užijete veľa lásky. V stredu naopak veľa hádok kvôli vašej podráždenosti a nervozite. Až v piatok a cez víkend sa všetko okolo vás upokojí a bude opäť fajn.

Opäť máte pred sebou pokojný pracovný týždeň a opäť vám to maximálne vyhovuje. S plným nasadením sa venujete svojim pracovným povinnostiam a vaša robota vás aj baví, a to je pre vás veľmi dôležité. V osobnom živote vás čaká krásnych celých sedem dní. Obzvlášť utorok a počas celého víkendu si budete v spoločnosti vašich partnerov užívať to, čo je pre vás ako pre rybu voda a to je láska.
Odporúčame