Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

DJ EKG zverejnil emotívne video, v ktorom ukázal aj doposiaľ nezverejnené zábery z hrozivej autonehody!

  • Redakcia

Video, ktoré môže byť inšpiráciou pre mnohých z nás

Určite si koncom minulého roka aj ty zachytil správu, ktorá otriasla celou slovenskou i českou hudobnou scénou. Obľúbený Dj EKG bol 17. decembra večer spolu so svojou priateľkou a ďalšou kamarátkou na ceste do klubu Ministry of Fun, keď do jeho auta zrazu v plnej rýchlosti vrazilo Audi A5, idúce v protismere. Pitva ukázala, že bezohľadný vinník mal v krvi takmer 3 promile.



O životy však takmer pripravil i 3 mladých a nevinných ľudí. Dj EKG utrpel podľa portálu tvnoviny.sk 11 zlomenín, mal zlomené všetky 4 končatiny, 5 rebier a chrbát. Lekári mu predpovedali, že z nehody sa bude zotavovať pol roka, Miroslav Ecker alias Dj EKG to však dokázal a po 4 mesiacoch od nehody sa opäť postavil pred masu svojich verných fanúšikov.



Pred niekoľkými dňami zverejnil na svojom profile na Facebooku emotívne video, ktoré odhaľuje nie len hrozivé zábery z nehody, ale i ťažkú cestu uzdravovania, silné emóciu a motiváciu. 
 
Odporúčame