Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Optická ilúzia tehlového múru privádza ľudí do šialenstva

  • Redakcia

Poslucháč Ivan s novou formou zásielok...

Na prvý pohľad sa zdá, že sa pozeráte na tehlovú stenu, pri bližšom pohľade by ste však mali zbadať niečo iné. Aspoň niektorí z vás...

 

POZRI SA PORIADNE! VIDÍŠ TO TAM?

Užívateľ Aaron Bevin zverejnil vlani na sociálnej sieti túto fotografiu so žiadosťou, aby mu ľudia napísali, čo je na nej navyše. Najlepšie na tom je, že akonáhle ti niekto povie, čo to je – uvidíš to aj ty. Dovtedy možno budeš tápať  ako každý z viac ako 60 000 ľudí, ktorí túto fotografiu dodnes zdieľali. Aaronovou jedinou podmienkou bolo nerobiť zoom tejto fotografie.

Takže sa teraz ešte raz dobre pozri na fotografiu. Vidíš to?

Ak nie, nie si sám. Väčšina komentárov pod obrázkom je rovnako zmätená. Ľudia tam vidia kus skalky či omietky medzi tehlami, alebo nič, len múr a tak diskutujúci používajú vety: „Som frustrovaný, dívam sa na obrázok 15 minút a nič.“ Alebo: „Vzdávam to, už ma bolia oči.“ 

ČO JE TEDA NA OBRÁZKU ZVLÁŠTNE? 


Keď ti povieme, čo to je, uvidíš to – a je to zapálená cigara medzi tehlami múru. Jednoduché, že?

Zaujímavé však je, že ešte stále aj po prezradení ilúzie mnohí tento detail neuvidia a tak bol ako pomôcka k cigare prirobený vo Photoshope tieň.

 

Až teraz uvideli cigaru všetci. Teda takmer...

Takže posledná pomôcka, už to tam vidiš?

Odporúčame