Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Čo všetko sú Slováci ochotní urobiť kvôli deťom

  • Redakcia

Malí detskí diktátori v Rannej šou...

Dnes sme mali v Rannej šou, s Juniorom a Marcelom, tému plnú lásky. Posielali ste skúsenosti s malými detskými diktátormi, inak povedané, čo všetko sú Slováci schopní a ochotní urobiť kvôli deťom...


PETER
5-ročná dcéra cvičí s babkou gymnastiku. Pravidelne robia lastovičky, naťahujú nohy a tak. Babka poctivo cvičí a drží, lebo trestom je šnúra.


ANDREA
Dcéra mala obdobie Janka Hraška. Rozprávku sme čítali každý večer. Nemohla som skracovať, vedela ju naspamäť. Keď sme išli von, museli sme zobrať aj knižku, otvorenú na stránke kde bol Janko Hraško, aby aj on videl kde sme a čo robíme. Nebola to ľahká knižka.


KATKA
Moje deti (2 a 4 roky) vycvičili prastarú mamu, ktorá má 82 rokov na „give me five“ a „ťukes päsťou“. Najprv nevedela, čo od nej chcú, teraz sa tak bežne zdravia.


SILVIA
Manžel sa často hráva na Elsu. Parochňa a plášť musia byť.

 

ANDREA
Moja dcérka mala obdobie žiab. "Čaba" sem "čaba" tam. Ako len pre ňu, bol jeden veľmi daždivý rok a "čaby" boli všade. Každé ráno sme ich chytali na záhrade do vedierka a nosili ich do malého rybníčka, ktorý som jej na to v záhrade vytvorila. Pekný, s rastlinkami navôkol a tabuľou s nápisom "Kvakvaland".


SIMONA
Syn ochorel a bál sa ísť k lekárovi. Mal obdobie závislosti na afrických zvieratkách a tak mu napadlo, že sa bude menej báť, ak si na hlavy dáme masky slonov. Kráčala som s ním teda v maske slona. Sedela v čakárni v maske slona a pobavila každého, kto nás stretol.  (toto je tá maska)




MIRO
S mojou 6-ročnou dcérou Nelkou máme aktuálne v obývačke stan naložený hračkami.


JARKA
S trojročnými vnúčatami pravidelne „brejkujem“. Bolia ma kríže, mám pricviknuté platničky, takže lieky proti bolesti sú vždy poruke.


DANA
Dcéra mala mániu robenia gumičkových náramkov. Uplietla aj mužovi a každé ráno kontrolovala, či ho nosí. Pri námietke, že nemôže len tak chodiť s náramkom do práce mu uplietla nový, vo farbách loga jeho firmy. Nosil ho pol roka.


RADO
Dcéra mala obdobie, kedy chcela byť kaderníčka. Ja som bol samozrejme vždy model. Raz si skúšala nový účes a mal som vo vlasoch všetky gumičky a sponky. Vtom som sa zbadal, že je čas ísť na piatkové pivko s chlapcami. Rýchlo som dal všetko dole a šiel. V podniku sa moji kamoši na mňa vyšierali, obsluha takisto aj ľudia od vedľajších stolov. Až doma som zistil, že som mal vo vlasoch obrovskú ružovú pukačku.

SILVIA
To nie sú jednorožci, sú to poníky - My little pony. A sú tam pozemskí poníci, pegasovia, jednorožci a alikorni - títo sú najvyšší level. Náhodou viem, lebo dcéra ich miluje, toť naša zbierka. Podotýkam, že tam nie sú všetci, už má ďalších a to nerátam, oblečenie, sponky, kabelky...  A k téme, akú vec sme urobili pre svoje deti, tak manžel sa pravidelne hráva na Elsu. Foto nepriložím, zabil by ma.




PETER
Kúpili sme vianočného kapra. Dcéra mu dala meno Adam. Chcela, aby sme ho vypustili do Váhu. Cestou som zistil, že kapor je v igelitke KO. Keď som ho vypúšťal, nevedel som ho vytriasť z tašky a keď plával hore bruchom, dcéra to zaklincovala, aby sme sa pomodlili. Ľudia z druhého brehu na nás len mlčky pozerali.


VILO
Keď sme sa presťahovali do Senca, začali sme chodiť na veľké letný karneval ako diváci. Baviť sa natom, ako sa ľudia zhovadia. Potom sa nám narodila dcéra a jedného dňa chcela skupinovú masku. A tak sme šli. Ona ako malý páv, my s manželkou ako muchy. Vyzeral som ako vyžratá mäsiarka.


MAŤO
Máme sadu koníkov. Milej malej Terke sa raz v škole pomiešali s kamoškou. Odvtedy musíme všetkým vypaľovať na zadné stehno erb. Vybrúsený klinec s hlavičkou do špeciálneho tvaru, zakryť poníkovi oči, vypáliť a dôkladne vydezinfikovať. Toto robíme vždy, keď príde nový.


PATRÍCIA
Obdobie Teletubies. Manžel musel pravidelne: spievať, piecť tubietoustíky, behať s vysávačom a vydávať zvuky nasávania, nosiť červenú kabelku.... všetko pred svedkami.


VIERA
Deti mali akvarko. Každá rybička mala zdravotné poistenie a preukaz.
(foto ako dôkaz)

Odporúčame