Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Záverečná časť seriálu „Učíme naše deti rozprávať!“

  • Redakcia

Povedz čipsy, pizza, helikoptéra...

Obrovský úspech zažíva nás neplánovaný seriál „Učíme naše deti rozprávať!“. Začala to malá princezná, ktorá sa učí povedať slovo „tyčinky“ (POZRI TU). Hrdinom druhej časti bol chlapec a jeho „kroketky“ (NÁJDEŠ HO TU). Tretia časť patrila dievčatku a jej „papučiam“ (NÁJDEŠ TU).

Odvtedy ste nám poslali množstvo ďalších videí s vašimi ratolesťami. Keďže sú proti tomuto seriálu aj výhrady, rozhodli sme všetky tieto videá spojiť a urobiť tak záverečnú časť. Najskôr však krátky príbeh od Dášy:


„Ahojte,  chlapci. Pri videách tyčiniek a papúč ma napadla príhoda, ktorá sa mi stala so synom, keď sme boli u lekára. Už sme tam čakali viac ako dve hodiny a syn bol hladný, tak som poslala babku, nech ide kúpiť niečo pod zub do bufetu. Zachvíľu sa naša babka rúti s takým tým veľkým trojuholníkom pizze, nie tým klasickým, ale tým mega veľkým. Syn, keď to zbadal, na celú čakáreň zakričal: „babiii to je ale pičisko velká“ No viete si predstaviť pohľady ľudí v tej čakárni, červená som bola jak tá pizza.“


A TERAZ TIE SĽÚBENÉ VIDEÁ:

Denisa: „Môj Viktor a helikoptéra.“


Ladislav: „Posielam vám aj ja moju dcérku, ak by ste náhodou nevedeli ako sa správne povie kečup.“


Lucia: „Chalani, my máme videjko z kategórie detských skomolenín.“


Petra: „Čo budú papať lego panáčikovia.“


Renáta: „Zdravím, aj ja mám jedno video mojej dcéry....chcela povedať objavujem celý svet a toto z nej vyšlo.“


Zuzana: „Slávne tyčinky v našom prevedení.“


Ako BONUS tu máme video od Ivy: „Ahojte, pozerám, že máte nový seriál s deťmi. Ja som sa snažila pred pár rokmi naučiť syna jazykolam.“

Odporúčame