Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 10 horúcich módnych kúskov, vďaka ktorým na tohtoročných festivaloch zaručene zažiariš

  • Redakcia

Ak sa toto leto chystáš na festival, tento článok by si nemal prehliadnuť

Milujeme leto! A vieš prečo? Pretože milujeme letné festivaly. Krásne počasie, kamaráti, dobrá zábava a hudba. Okrem kvalitných kapiel sú však festivaly plné i najhorúcejších módnych trendov. Šortky s vysokým pásom, crop-topy, strapce, klobúky, ruksaky a samozrejme, štýlové slnečné okuliare. Výhodou festivalovej módy je, že dokážeš vyčarovať veľa muziky za málo peňazí. Ak sa preto toto leto na nejaký chystáš, si na správnom mieste. Zozbierali sme pre teba tipy na módne kúsky, vďaka ktorým určite nezanikneš v dave. 

P.S. – Ak sa chceš s nami podeliť o svoju festivalovú inšpiráciu, fotku pokojne posti do komentáru. Budeme sa tešiť!


 


Už onedlho môžeš zažiariť na festivale NESTVILLE OPEN FEST. 

Nestville Park v Hniezdnom už 23.6.2017 (piatok) a 24.6.2017 (sobota) usporiada festival Nestville Open Fest 2017, ktorým sa zároveň slávnostne otvorí letná sezóna. Dvojdňový festival je sprevádzaný bohatým kultúrnym programom, ktorého súčasťou je vystúpenie množstva známych interpretov: Sľuk, Miro Jaroš, The Pastels, Michal David, Helena Vondráčková, Lucia Bíla, Dara Rolins, Tublatanka, Kandráčovci svetoznáma Boney M a iní. Súčasťou podujatia bude veľkolepý ohňostroj, fun zábavné zóny a atrakcie pre deti aj dospelých. Viac na https://www.nestvilleopenfest.sk/sk/.



Odporúčame