Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na dovolenke si objednala vegánsky šalát. To, čo jej priniesli, baví celý svet!

  • Redakcia

Vraj veľmi chutný vegánsky šalát..

Vegánske jedlo si možno dnes už objednať naozaj v mnohých reštauráciách. Zdá sa však, že španielske mesto Fuengirola je výnimkou. Dvom tínedžerkám, sestrám, ktoré tam boli pred pár dňami na dovolenke so svojimi rodičmi, sa tam totiž stal kuriózny zážitok.

Vyrazili na večeru do mesta. Staršia sestra menom Georgina je vegánka, a tak sa hneď u čašníka informovala, či ponúkajú aj vegánske jedlá. Ten oduševnene prikyvoval. Georgina si najskôr chcela objednať vegetariánsku pizzu bez syru, čašník ju však upozornil na to, že môže obsahovať vajíčka, a tak jej odporučil vybrať si radšej jeden z chutných šalátov. 

Keď neskôr čašník priniesol zeleninový šalát, ktorý si Georgina objednala, jej mladšia sestra Gabbie sa nevedela prestať smiať. To, čo Georgina uvidela na tanieri, síce bez pochýb spĺňalo vegánske predpoklady, no nebolo to práve jedlo hodné Michelinovej hviezdy. Paradajky s cibuľou, nič viac, nič menej. 





via GIPHY

Odporúčame