Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 21. - 27. august

  • Redakcia

Dnes večer čakaj NOV v znamení Leva...



Dnes, 21.8 bude NOV v znamení LEVA. O 19.33 hod. Môžete si priať deti, milencov, vyhrať. Požiadajte o pomoc LUNU.


Baran - máte pred sebou pracovne kľudný týždeň, tak že si budete môcť dovoliť zvoľniť vaše pracovné nasadenie, čo vám v tieto horúce letné dni padne vhod. Taktiež aj v osobnom, partnerskom a rodinnom spolužití máte pred sebou pohodové dni. Prázdniny sa o pár dni skončia, tak by bolo dobre pozvať si priateľov aj s ich deťmi a počas víkendu si urobiť spoločnú párty.



Býk - mali b ste byť naozaj pripravený na veľmi náročný, pracovný týždeň plný stresov a psychického vypätia. Nebudete mať možnosť venovať sa vašim povinnostiam, preto sa snažte zachovať pokoj a rozvahu. Ešte že v súkromí sa nebudete musieť zaoberať ničím závažným, čo by od vás vyžadovalo osobnú angažovanosť. Počas víkendu sa snažte relaxovať a odpočívať.



Blíženci - aj keď sa u vás v zamestnaní vyskytnú menšie komplikácie, cez to všetko sa vám bude dariť úspešne plniť všetky pracovné povinnosti, ktorý ste boli vašimi nadriadenými poverený. Partnerské a aj rodinné spolužitie sa bude niesť v duchu pokoja, harmónie a vzájomnej spolupatričnosti. Máte pred sebou víkend plný zábavy v spoločnosti vašich najbližších.



Rak - tento pracovný týždeň budete stíhať všetko a pri tom si budete môcť dovoliť aj s kolegami trochu sa venovať aj niečomu čo je mimo vašich úloh. Dokonca ani vašim nadriadeným to nebude prekážať , ak vás uvidia, že nevenuje všetok čas iba práci. Rovnako aj doma bude prevládať iba milá a príjemná nálada medzi všetkými. Taktiež aj počas víkendu sa budete cítiť spokojne a v dobrej nálade.



Lev - od pondelka až do stredy sa u vás v zamestnaní nebude diať nič mimoriadne, ale od štvrtka do piatku sa vám bude dariť všetko na čo iba pomyslíte. Tak že sa vám podarí dohnať aj to, čo ste počas prvých troch dní nestihli. V8š sitový, rodinný aj partnerský život nebude počas týchto dní rušený žiadnymi negatívnymi okolnosťami, ktoré by vám mali kaziť celkovú pohodu v kruhu vašich najbližších.



Panna - tento pracovný týždeň vám nebude vyhovovať, lebo v zamestnaní bude veľa nervozity a stresov, čo bude narúšať vašu koncentrovanosť na vaše povinnosti s čoho budete aj vy podráždený. Snažte sa zachovať vnútorný pokoj. Ide o to, že by ste vašou podráždenosť preniesť aj na vašich rodinných príslušníkov a tak by ste medzi vami zbytočne pokazili inak príjemnú atmosféru medzi vami.



Váhy - snažte sa v zamestnaní nepodliehať stresom a nepríjemným tlakom, ktoré okolo vás budú všade, lebo s tým aj tak nič nedokážete urobiť , iba vás to bude stáť veľa energie, ktorú môžete investovať do niečoho príjemnejšieho a užitočnejšieho . Napríklad pre vašich najbližších, s ktorými vás čaká naozaj veľa zábavy počas nadchádzajúceho víkendu.



Škorpión - počas týchto dní sa naozaj venujte iba vašim základným pracovným povinnostiam. Všetko ostatné si odložte na príhodnejšie obdobie. Vážne, nemáte tento týždeň priazeň nebeskej oblohy v zamestnaní. Ani doma sa nesnažte riešiť nič závažné, hlavne nie s partnermi pretože by to mohlo mať až fatálne následky. Hrozia rozchody a rozvody.



Strelec - Vládnuca planéta vášho znamenia - Jupiter nie je nadarmo vnímaná ako planéta šťastia. Tento týždeň sa jeho sila a vplyv u vás naplno prejaví nech už pôjde o vaše pracovné či súkromné aktivity. Môžete sa v každej oblasti vášho života pustiť do všetkého čo už dlho plánujete a podarí sa vám to uviesť úspešne do praxe.



Kozorožec - pracovne máte jeden úspešný týždeň za sebou a aj tento je pre vás rovnako priaznivý. Už dlhšiu dobu vám ide ,,karta,, takže to využite ako najlepšie viete. M8te možnosť si finančne naozaj veľmi prilepšiť. O súkromné záležitosti ani rodinné či partnerské si nemusíte robiť starosti. Všetko je v najlepšom poriadku .



Vodnár - v zamestnaní sa obrňte hlavne veľkou trpezlivosťou a vnútorným pokojom. Budete to potrebovať, pretože nič nepôjde tak, ako by ste chceli. Nedajte sa tým vyviesť z rovnováhy. Je to proste tak ako to je a vy stým nič nedokážete urobiť. To isté môžete očakávať aj v súkromí, preto sa snažte vyhýbať otvoreným konfrontáciám, pokiaľ nechcete mať pokazený víkend.


Ryby - Vášmu znameniu sa bude aj počas tohto týždňa dariť budovať si vašu kariéru, ale aj finančné istoty. Zo strany vašich nadriadených cítite podporu a aj vaši kolegovia vám otvorene prejavujú uznanie a obdiv. A ako čerešničku máte vašich partnerov, ktorý sú vám oddaný a otvorene vám prejavujú svoju lásku a veľkú náklonnosť. Čo viac si môžete želať? Užívajte si to.
Odporúčame