Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Jeho láska k pivu nepozná hranice! Chlapík kopal 15 rokov tunel zo spálne do krčmy

  • Redakcia

Keď láska k pivu nepozná hranice

Zázračný zlatý mok s názvom pivo je pre mnohých mužov neoddeliteľnou súčasťou života. Častokrát by preň dokázali urobiť čokoľvek. Napríklad ako jeden írsky inštalatér, ktorý viac ako 15 rokov kopal tunel zo svojej spálne do krčmy na ženské toalety, vzdialenej takmer 250 metrov od jeho domu.


Chlapík menom Patsy Kerr bol predvolaný na okresný súd v írskom meste Omagh po tom, ako sa zistilo, že počas kopania tunelu poškodil kanalizačné potrubie svojho suseda, ktorý Patsyho následne žaloval. Súdu sa svoje počínanie rozhodol vysvetliť nasledovne:

“Moja žena začala veľmi chrápať. Po tom, ako som v roku 1994 sledoval film Vykúpenie z väznice Shawshank, nechal som sa ním inšpirovať. Počkal som, kým žena hlboko zaspala a začal som pod posteľou kopať jamu smerom do krčmy. Využíval som rôzne pomôcky, od lyžičiek, po tunelový vrták, s ktorým som pracoval, keď bola v obchode. Do hostinca som chodil vždy od 23:00 do 1:00, po dobu 5 rokov.”

Sudca sa tiež zaujímal o to, ako je možné, že Patsyho žena si  nič nevšimla. Ako je možné, že necítila zápach z prasknutej kanalizácie? Na to pani Kerr jednoducho zmĺkla a pokrčila plecami. 
 

via GIPHY

Odporúčame