Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Polícia SR pobúrila Slovákov. Na Facebooku zverejnila túto fotku z nehody

  • Redakcia

Aký názor máš na túto kontroverznú fotku ty?

Polícia Slovenskej republiky údajne zverejnila cez víkend na svojej vlastnej facebookovej stránke kontroverznú fotografiu, ktorá rozpútala búrlivé diskusie a značnú časť slovenského národa pobúrila. 

Fotka zachytávala  zajaca, ktorého policajti nešťastne zrazili. Zostal zakliesnený v prednej časti služobného auta a zahynul. Čo je však zvláštne, policajti mu do úst vložili náustok, ktorý sa používa pri dychovej skúške vodičov. Na displeji testeru vidieť hodnotu 0,34, čo by znamenalo, že zajac bol pod vplyvom alkoholu. Policajti si mŕtveho zajaca takto odfotili a fotka sa neskôr objavila na oficiálnej facebookovej stránke Polície Slovenskej republiky. 

Táto fotka rozdelia Slovákov na dva tábory. Ten jeden toto počínanie považuje za nevinný žart a štipku humoru. Ten druhý je však názoru, že ide o neprofesionálne správanie a najmä obsah, ktorý na oficiálnu facebookovú stránku Polície Slovenskej republiky rozhodne nepatrí. Keďže sa pod fotkou objavilo naozaj mnoho negatívnych komentárov, zo stránky bola neskôr odstránená. 



Pred malou chvíľou sa však na facebookovej stránke objavil nový príspevok s touto fotkou. Polícia v ňom informuje o svojom stanovicku k tomuto počíňaní. 


Odporúčame