Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

VeronikaS predstavuje Butterflies - pieseň, ktorá ťa roztancuje

  • Redakcia

Posledný singel s videoklipom k albumu Puzzle

Speváčka VeronikaS uplynulý rok vydala svoj debutový album s názvom Puzzle. Pomenovala ho podľa procesu akým sa album tvoril. 17 piesní a presne 6 rôznych producentských prístupov. To vytvorilo naozaj pestrý mix, ktorý do jednotného celku prepája Veronikin špecifický zamatový hlas. 

Pieseň Butterflies je však trošku iná. Je veselšia a vznikla v období kedy Veronika začala tvoriť̌ na Slovensku. Je to vraj taká “klasická jamovačka”, kedy sa stretnú na skúške muzikanti a len tak si hrajú. Presne tak sa stretli Adam Cisár s Veronikou a vytvorili základ pre aktuálny singel Butterflies. 



“Len sme si hrali, skúšali sme nové veci. Pamätám si to celkom presne. Bola som plná chuti tvoriť a obklopená super ľuďmi. Myslím že tá pieseň zachytáva práve tú radosť.  Vytvorili sme vtedy dve skladby. Butterflies a Blues. Obe som neskôr odniesla do štúdia k Marekovi Rakovickému zo skupiny Lavagance, kde sme spolu s ním a Tomom Lobb (zo skupiny Fresh out of the bus) spravili piesni finálnu podobu”, vysvetľuje talentovaná hudobníčka. 
 

Odporúčame