Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

VIDEO: Nabíjaš si telefón pri posteli? Mal by si s tým skončiť!

  • Redakcia

Elektrosmog začína byť vážnou témou...



Mladému Bratislavčanovi Jakubovi diagnostikovali v roku 2014 sklerózu multiplex. Mnohých by táto správa položila a začali by žiť menej kvalitný život, no Jakuba nie. Práve naopak. Vďaka chorobe poznal cenu zdravia a naučil sa s týmto nevyliečiteľným ochorením žiť.

Celý proces od príznakov až po liečbu si začal pre vlastné potreby nahrávať na videá. Neskôr mal k ním veľmi pozitívne ohlasy, kedy sa mu začali ozývať pre neho neznámi ľudia s ďalšími nevyliečiteľnými chorobami. Písali mu, že im jeho pozitívne nastavenie pomáhať prekonávať ťažké chvíle, že vďaka nemu vidia, že normálny život sa dá žiť aj s takouto chorobou.

Jakubove videá nájdete na jeho YouTube kanále. Posledným videom nás však celkom zarazil a prinútil zamyslieť sa. Rieši v ňom ELEKTROSMOG, o ktorom sa v dnešnom modernom svete začína hovoriť čoraz viac. Je všade, non stop, okolo nás.

Takže ak si nabíjaš telefón pri posteli, mal by si s tým skončiť. Sleduj tiež, aké vyžarovanie má mikrovlnka.




Liečba a rekonvalescencia takýchto chorôb vyjde pacienta naozaj draho. Od liečiv, prídavkov výživy až po rehabilitácie. Jakub sa pre to rozhodol založiť si občianske združenie FUTURE GENERATION. Prvotným plánom bolo financovať si vlastnú liečbu. No keďže sa to celkom rozbehlo, Jakub sa rozhodol pomáhať aj druhým. Aktuálne financuje rehabilitácie ďalším dvom podobne chorým ľuďom. Jeden trpí, tak ako on, sklerózou multiplex. Druhý má detskú mozgovú obrnu.

Ak si chceš o Jakubovom príbehu prečítať viac, klikni na web FUTURE GENERATION, alebo počúvaj v nedeľu talkshow so Šarkanom. Práve Jakub bude hosťom.



Odporúčame